Мирела и Савов започнаха седмото си клубно турне

Публикувано на ср, 22 февр. 2023
221 четения

Певицата с кадифения глас Мирела Величкова и музикантът Петко Савов дадоха начало на седмото си национално клубно турне. Двамата са сред най-активно пътуващите музикални дуети в страната, като само през тази пролет са подготвили близо 20 гастрола.
Националната обиколка бе открита в самото начало на годината, с гостуване в елитен пиано бар във Велинград. Следващите гастроли са в Стара Загора, Павликени, Етрополе и Кюстендил.
През следващите няколко месеца музикантите ще гостуват още в Горна Оряховица, Плевен, Габрово, Севлиево, Силистра, Видин, Карлово, Белене, Враца.
Атрактивното търновско дуо ще гастролира през цялата година и ще реализира участия в повечето от областните градове в страната, а също и във Велико Търново. През лятото по традиция ще се изявяват и по Черноморието.
Точните дати, градовете и клубовете, в които могат да бъдат слушани Мирела и Савов, ще бъдат публикувани в сайта и страниците на музикантите в социалните мрежи, а входни билети ще се закупуват на място, в самите клубове.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново