Милена Петрова грабна титлата “Miss Beauty”

Публикувано на нд, 10 февр. 2019
1103 четения

В съботната нощ във Велико Търново бе избрана носителката на титлата “Miss Beаuty”. С короната се окичи 23-годишната Милена Петрова от Видин. Красавицата е висока 170 см и е с перфектни мерки. В родния си град тя завършва и бакалавърска степен по счетоводство.
“Модата винаги е представлявала интерес за мен, затова не работя по професията си, поне засега. В колекцията си вече имам близо 30 ленти от различни конкурси, но победата винаги ме радва, независимо от предишните постижения”, сподели за “Янтра ДНЕС” Милена.
Екзотичната мис с десетки титли Джулиана Гани и войс артистът Илия Георгиев бяха водещи на конкурса. Новата мис беше избрана под зоркото око на журито в състав: Мисис България Венета Славова, Антон Стефанов – журналист и светски коментатор, Илиян Найденов, Сергей Николов, известен като българския Майкъл Джексън, и великотърновският телевизионен водещ Мирослав Дечев.
“Беше доста оспорвано решение. Дори с Антон Стефанов малко се скарахме, тъй като имахме различни фаворитки. Оценката на публиката обаче повлия на решението и за щастие моята фаворитка спечели короната”, разказа Венета Славова.
Освен с перфектна визия и много добра физическа форма, новата “Miss Beаuty” се отличи и с интелект, тъй като в рамките на надпреварата момичетата представят базови знания в различни сфери. Милена бе избрана от домакините на конкурса за свое лице и освен короната получи и лентата “Miss Organza”.
“Много държахме публиката да участва в избора, тъй като това е най-важното за една мис – да има контакт с хората и те да виждат харизмата ѝ. По време на конкурса се допитах до много от присъстващите, всички посочваха за фаворит Милена. Радваме се, че новата “Miss Beauty” е усмихната и красива млада дама и ѝ желаем все повече успехи”, каза организаторът и водещ на събитието Джулиана Гани. Освен двете ленти и короната, Милена спечели още десетки специални награди, както и симпатиите на търновската публика.
Александра ДИМОВА
сн. Светлозар МИЛАНОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново