Майката на Никол дари 345 000 лв. на 17 тежко болни деца и младежи

Публикувано на ср, 7 Ное. 2018
14379 четения

Майката на Никол Георгиева от В. Търново, която почина неотдавна, дари 345 000 лв. на 17 тежко болни деца и младежи. Парите бяха събрани от благотворителни кампании в цялата страна и чужбина, но за съжаление ракът се оказа победител и Никол почина след тежко боледуване от сарком на Юинг.
Ивето, Дани, Гого, Кали, Калоян, Никола, Марая, Вики, Цвети, Маги, Габи, Инес, Стилко, Данчо, Виви, Йоан и Ева получиха различни суми от дарителската сметка на Никол, а майката Надя Костадинова им пожела здраве и късмет и колкото да им е трудно, да посрещат всичко с усмивка, защото тя може да скрие, болката, мъката и страха. В същото време усмивката е сила децата да се преборят със заболяването си.
Надя благодари на всички дарители с добри сърца, които помогнаха за лечението на Никол, което започна в България, а после продължи във Франция и Турция. За съжаление, без успех. Заровени в материалното, ние забравяме за малките, но толкова съществени неща в живота – усмивка, прегръдка, добро отношение, надежда. Забравяме, че най-важното нещо е здравето, защото без него нищо няма значение, написа майката на страницата на Никол в социалната мрежа.
Вася ТЕРЗИЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново