Мариян Генов дари парите от футболния си екип на Никол

Публикувано на пн, 15 апр. 2019
414 четения

Бившият футболист на „Етър“ Мариян Генов преведе по сметката на 18-годишната Никол Владкова от В. Търново сумата от 500 лв. Средствата са от продажбата на първия екип на „Етър – 1924“, който пусна за продажба. „Парите от търга за фланелката на „Етър“ са преведени по сметката на Никол Владкова, от мен успех и късмет“, написа в социалната мрежа Мариян Генов. Преди това той продаде още един от екипите си, за да помогне на треньор по тенис на маса от П. Тръмбеш.
3047 бяха събрани по време на благотворителния волейболен турнир в подкрепа на Никол, който се проведе в неделя. В него участваха 18 отбора, като Община В. Търново предостави безвъзмездно ДКС „Васил Левски”. Оркестърът на СУ “Емилиян Станев” се погрижи за добрата атмосфера. По време на футболен турнир, в който участваха 19 отбора, бяха събрани още 1446 лв. за лечението на Ники.
На детския футболен мач между „Болярчета“ и „Дебелец“ бяха събрани още 123 лв. за каузата. В нея се включиха и ученици от Езикова гимназия, които дариха 81 лв.
Весела БАЙЧЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново