Красавицата Джулиана Гани избира “Miss Beauty”във Велико Търново

Публикувано на пт, 8 Февр. 2019
2432 четения

Велико Търново става столица на красотата за една нощ. Избират “Miss Beauty” в старата столица, а организатор и водещ на събитието ще бъде вече известната със своите многобройни титли Джулиана Гани. Неин партньор във воденето на събитието на сцената ще бъде Илия Георгиев, познат като гласът на Big Brother, както и като дългогодишен водещ във великотърновско радио.
Шест красавици, допуснати до надпреварата след специална селекция, ще се състезават за короната. Представянето им ще бъде в три тура, като един от тях ще разкрива талантите им. Момичетата ще оценява опитно VIP жури. В него са поканени Венета Славова, носител на титлата “Мисис България”, журналистът Антон Стефанов, познат като опитен коментатор от националния ефир, Илиян Найденов, представител на Naydenov Gym, Мирослав Дечев – журналист от Велико Търново, и Сергей Николов, известен като българският Майкъл Джексън.
“За мен една миска на първо място трябва да е висока. Ако един модел е 1,55 м, просто не е модел. Има една поговорка, че ниската жена е за креват, а високата за фотоапарат. Затова ние държим на първо място носителката на титлата “Miss Beauty” да е висока поне 170 см – това по стандартите от целия свят е минимум”, разказа с усмивка за “Янтра ДНЕС” екзотичната красавица Джулиана Гани.
Излъчването на момичето също ще бъде един от най-важните фактори тя да сложи короната на главата си. “Искаме да отличим

харизматична и
усмихната жена

Тя трябва да може да контактува с хората и да ги заразява с настроението и магнетизма си. Важното и различното в този конкурс е, че няма да избираме само аз и журито. В процеса се включва и публиката, защото нейното мнение е изключително важно. По време на събитието аз ще бъда сред хората и ще ги питам за тяхното мнение кое момиче са харесали най-много, това ще стигне до журито и ще бъде сред критериите към общата оценка. Така че публиката ще има много важна роля”, разказва още Мис Силикон.
Самият конкурс ще премине в три тура. В първия момичетата ще дефилират в спортно-елегантно облекло, във втория – по бански, а в третия – с официално облекло. Към тях ще има и въпроси от водещите, които ще бъдат както лични, така и провокативни. “Надяваме се да отговарят добре, защото това също е важно за тяхното представяне. Ще има въпроси за самите тях, но ще ги питаме и за неща, на които ще трябва да отговарят от обща култура. Аз като съм била на конкурси винаги са ме питали. Има основни неща, които всеки трябва да знае. Надявам се момичетата да се представят на ниво”, споделя още Джулиана Гани.

Горещата миска
има спечелени
повече от 8 титли,

участвала е във всички конкурси, провеждащи се у нас, с изключение на “Мис България”, тъй като условие там е кандидатките да нямат корекции по себе си. “Аз вече няма какъв конкурс да спечеля. Затова реших да започна да се занимавам с организацията им. Разбира се, не мога да сравня явяването и организацията, много по-трудно е от другата страна, но това ми доставя удоволствие. Смятам, че спечелих любовта и одобрението на публиката и вече няма къде и защо да участвам”, разказва още красавицата.
Местен представител на журито ще бъде журналистът Мирослав Дечев, който също има опит с посещението и отразяването на десетки светски събития. “И аз ще кажа, че искам “Miss Beauty” да е висока и поддържана жена. Разбира се, важен е и интелектът, тъй като в крайна сметка е време да се оправдае общественото мнение, че красивата жена непременно е глупава. Аз съм участвал в избора на “Мис и мистър” в Старопрестолната гимназия по икономика преди време, познавам много хора от светските среди, интервюирал съм много титуловани красавици – Miss Playmate, всяка година отразявам и “Мис фолклорен фестивал”, така че имам поглед и изградена представа какво трябва да притежава носителката на титлата”, разказва Мирослав Дечев.
Организаторите обещават, че бляскавото събитие, което ще се проведе в дискотека “Organza” в съботната нощ, ще донесе много забавление и смях, а “качването” на едно момиче на пиедестала на красотата ще се случи след много интересни провокации към нея, дори и от публиката. Освен че великотърновци ще станат част от избирането на новата “Miss Beauty”, те ще могат отблизо да се срещнат със звездите, участващи в церемонията по избор на новата мис красота. “Радвам се, че това ще се случи именно във Велико Търново. Наскоро бях там, за да снимам видеоклип с една изгряваща местна звезда, и си припомних красотата на града – наистина много ми харесва. Освен това там имам много почитатели и приятели и съм сигурна, че ще създадем една вълшебна нощ и ще се забавляваме страхотно”, споделя още Джулиана Гани.
Александра ДИМОВА
сн. личен архив

loading...
Пътни строежи - Велико Търново