Конкурс по случай Хелоуин организира Музеят на илюзиите във Велико Търново

Публикувано на вт, 19 окт. 2021
7464 четения

Музеят на илюзиите във В. Търново организира конкурс за най-оригинална снимка с хелоуински костюм, направена в сградата на музея в дните 30 и 31 октомври. В надпреварата могат да се включат участници независимо от възрастта си. Всеки може да се състезава с до три фотографии, като крайният срок за представянето им е 1 ноември, а гласуването ще продължи до 7 ноември включително. Победителите ще бъдат обявени на 8 ноември.
Участниците могат да качват снимките в страницата на събитието или да ги изпратят по електронната поща, като организаторите умоляват фотосите да са с добро качество. Оценяването ще се проведе онлайн, на страницата на събитието във фейсбук, където ще бъдат качени снимките. Всеки, който иска да гласува, ще трябва да хареса страницата на Музей на илюзиите Велико Търново и снимката/снимките, за която дава гласа си, като няма ограничение в броя на харесаните предложения. За най-добрите ще има, разбира се, и награди. Класираният на първо място ще получи двоен ваучер за вход в Музея на илюзиите, комплект за фокуси и грамота. Класираният на второ място ще се сдобие със страхотен картофен часовник и грамота, а на трето – с 3D пъзел и грамота. Снимките на победителите ще бъдат изложени на партерния етаж в Музея.
“Заповядайте при нас и си направете най-смешните, най-уникалните или най-страшните снимки! Сега е моментът да се развихрите”, приканват от Музея на илюзиите.
Николай ВЕНКОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново