Комфортни обувки за дома – какви пантофи да изберем?

Публикувано на ср, 16 юни 2021
120 четения

През последната една година животът ни се обърна на 180 градуса заради вирус, който ни принуди да прекарваме голяма част от ежедневието си зад четирите стени на своя дом. Ковид ни взе много, но и определено ни научи на много важни неща като това да живеем смело и никога да не правим компромис с комфорта си. Няколкото локдауна, през които преминахме, ни се отразиха и в моден аспект и започнахме да изпитваме все по-голяма потребност от облекло и обувки, които са ни удобни и ни карат да се чувстваме като у дома си дори навън. Промениха се и домашните ни навици – вече не ни се струва толкова странно да си купим нещо красиво и модерно само за вкъщи. Ако преди домашното ни облекло се състоеше от дрехи, с които не бихме излезли на улицата, днес дори то се изгражда със стил и съобразно последните писъци на модата. Ето защо решихме да направим преглед на новите тенденции и да ви представим най-атрактивните модели сред домашните пантофи.

 

Домашни обувки за благородници

За домашните ни пантофи винаги е било по-важно да са ни удобни, отколкото да изглеждат добре. С новите колекции обаче не необходимо да правим компромис с външния вид за сметка на комфорта и можем да се радваме на стилни дамски пантофи, с които да се чувстваме като модни икони дори докато се занимаваме с домакинските си задължения. Тотален хит за 2021 ще бъдат пухените пантофи, които имат силата да ни накарат да се почувстваме като истински принцеси заради атрактивния си външен вид. Изработени от синтетичен косъм, те са изключително лесни за поддържка, а качествената им изработка гарантира дълго време да им се радвате без да събирате непрекъснато пухчета от пода. Цветовете за сезона са изключително свежи и бонбонени – розово, синьо, зелено и жълто самостоятелно или съчетани в магически комбинации, напомнящи красотата на дъгата и създаващи асоциации с вълшебни светове на феи и еднорози призовават всяка дама, която желае да се чувства красива и специална дори докато отдъхва вкъщи, да се сдобие с такъв чифт и да започне да мечтае.

Стил и класа за господата

Мъжете определено имат за какво да завиждат на дамите по отношение на атрактивни домашни пантофи, но нека запазим пухчетата и еднорозите за нежния пол, мъжките колекции не отстъпват по стил на дамските и сега ще ви го докажем. За господата дизайнерите са подготвили комфортни обувки, обгръщащи краката и доставяйки им неповторим комфорт дори след дълъг работен ден на крак. Меки стелки позволяват на ходилото да отпочине и да се чувства сякаш е положено в кралско легло, а кожената горна част обещава издържливост и дълги години вярно служене на своя собственик. При цветовете няма толкова пъстри предложения и повечето модели са концентрирани в класическите черно и кафяво, но все пак се среща и щипка свежест сред моделите в тъмносиньо или зелено. Голямо внимание е обърнато и на подметките, които са противоплъзгащи, за да бъдете защитени дори когато бързате към хладилника за следващото кенче бира между първото и второто полувреме на мача от Европейското първенство. Сигурни сме, че вече сме ви убедили да се сдобиете с нов чифт домашни обувки, затова ви предлагаме да разгледате изобилието от стилни мъжки пантофи на obuvki.bg.

Комфортът винаги е бил на първо място щом става дума за времето, прекарано в пределите на дома, но за първи път приоритет става и добрият външен вид. Вярно е, у дома никой не ни вижда и можем да си позволим да изглеждаме както пожелаем, но модата не е за другите. Модата е за самите нас. Избирайки да се обличаме безупречно и с вкус дори у дома, ние си подаряваме грижа за себе си, усещане за лукс, повишаваме самочувствието си, а оттам и начина си на живот.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново