Кола пропадна в улична шахта във В. Търново

Публикувано на чт, 11 Окт. 2018
1320 четения

Лек автомобил пропадна в улична шахта в центъра на Велико Търново. Инцидентът стана вчера около 17,00 ч. на ул.”Любен Каравелов”, видя екип на “Янтра ДНЕС”. В уличния капан пропада дясната предна гума на колата, в което пътува семейство от Ресен. Заради инцидента на мястото веднага пристига екип на полицията. Сигнал е подаден и до Община Велико Търново, която отговаря за ремонта и поддръжката на шахтите.
Още преди дни в. “Янтра ДНЕС” сигнализира за проблема с  липсата на част от решетката на шахтата и зеещата огромна дупка. Според живеещите наблизо граждани, най-вероятно решетката е счупена от вандали, но е възможно и да е пропаднала под тежестта на микробусите, които често преминават оттам.
Познаващите района са изключително предпазливи и успяват избегнат зейналата дупка, но останалите, които случайно преминават оттам, са застрашени да попаднат в нея. Тя е достатъчно голяма, за да погълне и малко дете, а в района ежедневно минават стотици деца на път за близката детска градина и училище. С намаляването на светлата част на денонощието опасността от инциденти става все по-голяма, споделят притесненията си живеещите в района търновци.

Весела БАЙЧЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново