Кои са основните предимства на бонусите от Betano

Публикувано на ср, 22 мар. 2023
165 четения

 

Изборът на онлайн букмейкър преминава през няколко фази. Първо, необходимо е да проучим дали има лицензи и дали изплаща печалбите коректно. Следва да разгледаме спортните тиражи, стойността на коефициентите и предлагат ли се оферти. Например с помощта на Бетано бонус код получаваме допълнителни средства за игра, които правят престоя ни по-добър и по-успешен. Кои са останалите предимства на промоциите в бранда, разказваме в статията.

 

Защо е важно да вземем начален бонус

Банката за залози определя начина ни на игра. Представете си, че разполагате със 100 лева за залагания този месец. Ако създадете регистрация в Бетано и активирате началната оферта, тази сума ще се удвои. Това подпомага участието и вдъхва доза спокойствие.

Колкото по-голям е балансът, толкова по-добри са шансовете да завоюваме печалба. Но не трябва да се пренебрегват правилата и условията на офертите.

Например бонусът в Бетано се разиграва няколко пъти на селекции с коефициент над 1.50. Има срок за изпълнение на изискванията, чието просрочване се наказва с отнемане на всички средства от бонус сметката. Също така се зачитат залози, които са уредени от букмейкъра като печеливши или губещи, т.е. не се класират затворени и анулирани талони.

 

Предимствата на ранното изплащане

Случвало ли Ви се е да заложите на отбор, който има убедителен аванс, но впоследствие допуска изравняване и не печели срещата? Ако Вашият облог е направен в Betano, няма да се притеснявате от подобен развой на събитията.

Букмейкърът предлага оферта “Ранно изплащане”, която е валидна за залози на краен победител. Активира се автоматично, ако избраният отбор поведе с два гола разлика. Например при 2:0, 3:1, 4:2, без значение от текущата минута, селекцията се отчита като успешна.

Подобни предложения важат също за залози на други спортове. Например тенис прогнозите се отчитат като печеливши, ако играч поведе с два сета, докато при баскетбола се изисква преднина от 20 точки.

 

Оферти за прави колонки

Когато преглеждате промо разделите на сайтовете, вижте кои са офертите с най-голяма стойност. Едно от топ предложенията на Бетано е “Acca Бонус”.

Извлечете максимума от правата колонка и повишете потенциалната ѝ печалба до 50%. Офертата важи за залози на топ първенства по футбол и баскетбол при условие, че участват поне 4 маркета с коефициент над 1.50.

Например 4-кратните залози, които отговарят на правилата, получават увеличение с 10%. 5-кратните се повишават с 15%, докато максималните 50% се дават при комбинация от 10 селекции.

Знаете ли, че освен Acca Бонус, в Бетано има застраховка на залог?

Ако сте съставили акумулатор, който включва от 5 до 20 пазара, но един от тях е непечеливш, букмейкърът ще Ви върне облога. Повече за правилата на бонус “Застраховка” ще прочетете в раздел “Оферти”.

 

Мисии и турнири

Предимство на бонусите от Бетано е социалният им характер. Всеки клиент може да сподели платформата с приятели и да спечели допълнителни безплатни залози до 100 лева. Също така има ChatBox за общуване с други играчи, който е активен към всяко събитие на живо.

Ежедневно се пускат мисии за залози, чието изпълнение носи парични награди или Free Spins.

Организират се Бетано турнири между потребителите, които продължават от 1 седмица до няколко месеца. Спечелилите най-много точки финишират на челна позиция и се сдобиват с награди.

 

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg

loading...
Пътни строежи - Велико Търново