Каним испанци, румънци и поляци за конферентен туризъм във Велико Търново

Публикувано на ср, 7 Дек. 2022
126 четения

Велико Търново като целогодишна туристическа дестинация и място за конферентен туризъм – така бе рекламиран старопрестолният град по време на международното изложение IBTM – Incentives, Business Travel & Meetings, провело се в Барселона /Испания/ от 29 ноември до 1 декември. Представянето на Велико Търново бе първото на специализираната туристическа борса, която е най-голямата в сферата на конгресния, конферентния и груповия туризъм.
От българска страна в изложението участва Общинската туристическа агенция „Царевград Търнов“, заедно с представители на Министерството на туризма и на целия бранш.
Управителят на ОТА „Царевград Търнов” Борислав Йорданов разговаря с Конгресното бюро в София за възможността за налагане на Велико Търново като дестинация за конферентен туризъм на групи до 100 човека. В тази връзка бяха проведени и редица разговори с малки и средни фирми от Испания, Румъния и Полша.
Представянето на Велико Търново на международно туристическо изложение в Барселона спомага за популяризирането на България като дестинация за конгресен туризъм. А като част от този сегмент голяма скорост набират поощрителните и наградните пътувания – един от най-ефективните методи за изразяване на благодарност към служители, клиенти и сътрудници. „Инсентив“ пътуванията изразяват както високата оценка за добре свършена работа, така са и стимул за бъдещи успехи.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново