Калина Широкова с престижна награда от “Бизнес лейди”

Публикувано на ср, 19 юни 2019
3038 четения

Калина Широкова получи една от годишните награди на списание и клуб “Business Lady”. Наградите се присъждат за най-голям принос на българската делова жена в различни категории. Организаторите наградиха 15 бизнес дами в 13 категории.

В категорията “Хранително-вкусова промишленост” призът грабна Калина Широкова. Великотърновката е основател и собственик на бързо развиващата се фирма „Кокита“, която се отличава с качествено и модерно производство на яйца.
“Изненадах се много приятно, когато ми се обадиха, за да ми съобщят, че получавам наградата, защото знам колко труд и постоянно се крият зад един успех”, сподели за “Янтра ДНЕС” Калина Широкова, която получава шесто поред отличие за своите постижения в бизнеса.
Основна цел на тези награди е да се даде гласност на успешните управленски модели, ефективните бизнес практики и адекватно развитие на човешкия капитал, като по този начин се поощрява женското предприемачеството сред българската общественост. Наградите на списание “Business Lady” са продължение на основната мисия на изданието – да подкрепя позициите на дамите в обществото, давайки гласност на техните професионални успехи, качества и достижения, споделят още организаторите.

На церемонията по награждаването, която  се състоя на 12 юни в хотел “Маринела”, присъстваха представители на бизнес средите, политиката, културата. Приза на Калина Широкова е връчил зам.-министърът на земеделието Лозана Василева.

Весела КЪНЧЕВА
сн. личен архив

loading...
Пътни строежи - Велико Търново