Какво е Pinnacle залози в Sportingwin.bg?

Публикувано на пт, 10 февр. 2023
311 четения

Пълнолетните фенове на спортни залози в България получиха достъп до нов сайт, в който могат да практикуват хобито си. Става дума за букмейкъра Sportingwin, който получи лиценз в България, който е издаден от Националната агенция по приходите. Интересното е, че тази онлайн платформа предлага възможност за залагане в Pinnacle, а как точно се случва това, ще прочетете в тази статия.

Как се залага в Pinnacle чрез Sportingwin?

 

Ако имате 18 години и се регистрирате в Sportingwin bg, можете да откриете раздел „Pinnacle”, който ви дава възможност да залагате на спортни събития, които присъстват при този онлайн букмейкър. Това включва и всички коефициенти, които са предоставени от хазартния оператор. И, ако до момента Пинакъл не са били известни в България, то сега нещата са много по-различни.

За да стигнете до залозите в Пинакъл чрез Спортингуин, е нужно да имате регистрация в сайта. За да отворите акаунт, е необходимо да сте пълнолетно лице и да се запознаете с правилата и условията в сайта. При положение че имате въпроси, можете да ги отправите към поддръжката, тъй като служителите са компетентни да ви отговорят и да ви дадат справка относно питанията.

Любопитно е, че Sportingwin партнират с Pinnacle и дават реална възможност за залози на техните спортни събития. В много от случаите това е преимущество за играчите, тъй като те стигат до високите ставки на чуждестранната букмейкърска къща. На този етап няма лицензирана онлайн платформа предлагаща подобен вариант, а това е и причината да напишем статия по тази тема.

Кои са Pinnacle и какво не знаем за тях?

 

Пинакъл е букмейкърска компания, която извършва дейност в близо 100 държави. За момента този оператор няма лиценз в България, но пък Спортингуин, които са лицензирани имат раздел, с чиято помощ можете да залагате на спортни надпревари инициирани от Pinnacle. Много хора се насочват към тази секция в Спортингуин, за да стигнат до високите ставки предложени от Пинакъл.

Интересното е, че брандът Pinnacle е познат повече от 20 години и е утвърден в световен мащаб. За първи път се чува името им през 1998 година, когато са основани на Острова, а по-късно се насочват към САЩ и редица европейски държави. Все повече залагащи разбира за наличието на Pinnacle Sports, тъй като това е една от малкото компании предлагащи най-високите коефициенти.

Така се стига до днешна дата, в която Спортингуин вече предлагат възможност за залагане в раздел „Pinnacle”, който се отнасят до вече споменатото от нас име. Тук няма нищо нелегално и навършилите 18 години играчи могат да се възползват от тази услуга, влизайки в дадената секция.

Легални ли са Sportingwin в България?

 

Да, сайтът на Sportingwin има издаден лиценз от НАП в България и предлага услугите си легално. Въпреки това, е необходимо да знаете, че хазартните игри не са просто забавление и крият риск от развиване на хазартна зависимост. В този ред на мисли, трябва да залагате разумно и да носите отговорност за действията си. Следвайте политиката за разумна игра, за да не изгубите парите си, а след това да съжалявате. Тази статия е само информативна и няма за цел да пропагандира хазарт.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново