Как са маржините при Бетано спортни залози

Публикувано на нд, 22 ян. 2023
175 четения

Изборът на букмейкър е задължително да преминава през анализиране на промоционалните списъци, спортните тиражи и коефициентите. Едва след разучаване на ресурсите на оператора, може да се пристъпи към регистрация и депозит.

На родния пазар има няколко лицензирани компании, а Бетано спортни залози предлага едни от най-качествените услуги. Букмейкърът удържа по-нисък марж спрямо някои конкуренти и приветства новите участници с интересни оферти.

 

Какви са маржините в Бетано и как влияят на залозите

За хората, които не са наясно с термина “марж”: това е комисионната на букмейкъра, която определя печалбата му. Например, ако попаднете на равностоен тенис сблъсък, коефициентите за краен победител няма да се равняват на 2.00, а ще варират между 1.90-1.95. Тази разлика дава предимство на оператора и му осигурява приход.

При Бетано тази стойност е по-ниска (2-5%), което влияе положително на предложените ставки. Ако залагате на сингъл (единично), едва ли ще усетите съществена разлика, но при залозите в колонка има значително разминаване в потенциалната печалба. Това е едно от най-ключовите предимства на бранда, което го превръща в идеален за акумулаторни залози.

Естествено, маржините са по-ниски, когато говорим за важен сблъсък с голяма зрителска аудитория. Тогава целта на Betano е да ни изненада с възможно най-щедри коефициенти и да привлече най-много клиенти.

 

Какво представляват завишените коефициенти в Betano

Всеки, който има регистрация в Betano, може да се докосне до дневните предложения със завишени ставки. Те се публикуват на първа страница и са налични за залагане на сингъл.

Има подобрени коефициенти за футбол, баскетбол, тенис, дартс, хокей на лед и други спортове. Най-често се комбинират няколко срещи/опции и се предлага ставка, която е с 20-30% по-висока от тази в стандартната права колонка.

Например, ако заложите на победи за Арсенал, Челси, Манчестър Сити в акумулатор, ще получите коефициент 4.00. Но същите предвиждания в раздел “Завишени Коефициенти” ще Ви донесат множител 5.00.

Важно е да изберете маркета, преди да са започнали мачовете от него.

 

Събития с 0% марж всеки ден

Колкото по-нисък е маржът, толкова по-солидна е печалбата ни. А какво остава, когато неговата стойност е 0%?!

Ежедневно в Бетано спортни залози се публикуват селекции, към които няма добавена комисионна. Те са обозначени с икона “0%” и са видими в спортния тираж.

Пазарите с нулев марж са насочени към залози на краен победител на футболни, хокейни, баскетболни срещи. Ако сте решили да се доверите на някой от тях, трябва да направите залог преди първия сигнал.

 

Бонус към печалбата от акумулаторен залог

Има друг вариант, с който можете да минимизирате преимуществото на бранда. Той се нарича “ACCA бонус“ и е насочен към печеливши прави колонки.

Добавяйки повече селекции в акумулатора, ще получите увеличение на очакваната печалба. Максимумът е 50%, ако е съставен 10-кратен залог с пазари, чиито коефициенти са по-големи от 1.50.

Офертата важи за определени първенства и събития, затова трябва да прочетете правилата ѝ, преди да я заявите.

Съветваме Ви да участвате отговорно и разумно. Хазартът крие риск от пристрастяване!

loading...
Пътни строежи - Велико Търново