Как да изберете модерна рокля за пролетта и лятото

Публикувано на ср, 7 апр. 2021
213 четения

Скоро ще дойде времето, в което ще свалим и приберем дълбоко в гардероба дебелите якета и пуловери и ще отворим място за свежи, цветни, леки и женствени рокли.

Как обаче да изберем „идеалната“ сред цялото разнообразие от рокли, което съществува?

След цяла зима стоене вкъщи и носене на дебели дрехи, със сигурност ви се иска да смените визията и да покажете женствената си страна. Това може да стане само с красива рокля, избрана по вашия вкус и съобразен с фигурата ви.

Разгледахме внимателно сайта на Answear.bg и намерихме рокля за всяко настроение, всеки повод и всяка женска роля.
Ето ги:

Рокля за свободното време

Най-после слънчевите дни са тук и разходките навън ще са толкова приятни. За тези безцелни и толкова мечтани разходки ще изберете удобна, памучна рокля тип „тениска“. Леки за носене, стилни, но без да сте като „на ревю“, с такава рокля-тениска ще усетите цялото удоволствие от хубавото време.

Съчетайте тази рокля с любимите си кецове и малка чантичка през рамото или раничка. Не забравяйте големите слънчеви очила, ще ви трябват.

Рокля за забързаните дни

Когато работата не чака, когато задачите се трупат една след друга, имате нужда от елегантна рокля със стилен дизайн. Дамска рокля тип „прегърни ме“ е сред онези модели, които подхождат на всяка фигура – подчертават бюста, прибират талията и скриват коремчето.

Актуалните десени на тези рокли са едри, пролетни цветя, така че бъде смели и превърнете гардероба си в цветна градина, показва сайта на Answear.bg

Рокля за времето, когато ти определяш правилата

Понякога сме в настроение ние да решаваме как да протече деня, а не да следваме неговите предначертани задачи. В тези дни, когато искате да се заявите и да слушате само вътрешния си глас, изберете рокля тип „балон“. Тя е лека, ефирна и забележителна. Поръчват я смели момичета, които желаят да вкусят от живота и не се страхуват да усещат вятъра в косите си.

Роклите тип балон са много подходящи за горещите дни, защото са прохладни, свежи и леки. Само добавете тънки сандали или чехли, за да сте истинска лятна дива.

Какво казват дизайнерите за пролет и лято 2021:

Смело с цветята и етно-мотивите

Ако трябва да се отбележи само един елемент, който различава роклите на актуалните пролет и лято, това са цветята – от много дребни до големи и едри, разцъфнали на цялото деколте или отстрани по дължината на роклята.

Някой дизайнери са силно вдъхновени от етно-мотивите от различни краища на света и ги адаптират за модния свят. Българските, мексиканските, индианските мотиви – всички те могат да се видят по роклите през идващите топли месеци.

Още по-смело с брандовете

Дамските рокли тип тениски се държат точно като такива – като тениски. Затова не е изненадващо, че елементите на тениските ще видите и върху роклите. Те са украсени с големи модни марки, с типични линии, както и с якички като на поло-блузите.

Когато мерите рокля, не се колебайте да пробвате различни размери от един и същи модел. Дори да трябва да „качите“ един номер, често това означава да усещате роклята по-добре на тялото си и тя да подчертава, а не да пристяга най-красивите ви извивки.

Ще намерите всички модели дамски рокли както и още много дамски Дрехи на answear.bg

loading...
Пътни строежи - Велико Търново