Как да изберем най-добрите от всички футболни прогнози от Nostrabet?

Публикувано на чт, 9 юни 2022
178 четения

Нашите футболни прогнози са базирани на множество статистики, резултати, анализи и достоверни фактори. Някои може да ви се виждат незначителни, но всъщност са доста определящи. Новините около съставите например  влияят върху всички футболни прогнози от Nostrabet за предстоящи двубои, тъй като е възможно да става въпрос за всичко – контузия, скандал или завръщане на играч. При това положение независимо от формата, отбори, около които току-що е избухнал скандал или са пълни с травмирани играчи, могат да са доста уязвими на терена. Промените в състава също е възможно да окажат решаващо значение и именно поради тази причина, ако откриете такива в даден отбор, често може да се възползвате от добър коефициент и да направите печалба.

Как се съставят футболни прогнози?

В сайта на Nostrabet или на страницата ни във фейсбук посетителите ще открият безплатни футболни прогнози за днес, утре и следващите няколко дни за най-интересните мачове в света. Към всеки от наличните мачове се показва подробна статистика, която дава детайли относно формата на отборите и тяхното представяне напоследък.

За различните двубои можете да прегледате и коефициенти, като по този начин ще имате нужните данни на направите собствен извод за изхода от конкретна среща. Наред със статистическата информация, има и анализ на много от  предстоящите срещи за деня.

Той включва последните новини около съставите, преглед на цялостната форма на отборите, информация за липсващи, контузени или наказани футболисти и други ключови детайли. На всички тях базираме своята прогноза.

Ние се стараем да даваме максимално точни предвиждания, за да имате по-големи шансове за печалба от залозите ви в букмейкърите, независимо дали са онлайн или в локални пунктове.

Футболните ни прогнози са на база прецизен преглед на дадените мачове. Взимаме предвид историята на двубоите, факторът домакинство/гостуване, предишни сблъсъци, амбициите на отборите, състоянието на играчите и редица други неща. По този начин стигаме до заключението за изхода от актуалните срещи и ви предоставяме прогнозата.

Кои са обоснованите прогнози?

Сред нашите прогнози ще попаднете на мачове, за които сме направили обстоен анализ. Прочитайки го, вие ще разберете нашите аргументи за избора на конкретен изход от събитието. Имайте предвид, че анализираните прогнози за мачове винаги са по-добри от тези, които се базират само на статистика.

Причината за това е, че при първите обстойният анализ помага да открием важни моменти, които статистиката няма как да ни покаже. Това включва настроението в даден отбор, липсата на ключови футболисти и друга подробна информация.

Нашите анализирани прогнози за футбол или друг спорт се правят от експерти в областта, които следят изкъсо случващото се в света на спорта. Ето защо можем да определим професионалните ни футболни прогнози като достъпни за всички напълно безплатно.

Какво трябва да знаете за успеваемостта на футболните прогнози?

В случай, че се работи усилено за съставяне на футболни прогнози, то последните със сигурност ще имат висока успеваемост. За съжаление не можем да гарантираме, че всяка една прогноза, която четете, ще се сбъдне, тъй като във футбола се случва всичко и изненадите следват една след друга.

Играчите могат да вникнат в прогнозите, които предлагаме, и да сравнят своето мнение с нашето. При положение че мненията не съвпадат, вие не сте длъжни да се доверявате на предвиждането.

Въпреки всичко прогнозите в сайта ни претендират за голяма точност, защото в тях са използвани факти, аналитично мислене и прецизност на високо равнище. В дългосрочен план постигаме висока успеваемост с тях, така че зависи изцяло от вас как ще управлявате своите средства за залози.

Но все пак, дали да се възползвате от нашите прогнози или не, решавате изцяло вие. Ние не носим отговорност за играчи, направили залози въз основа на наши прогнози.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново