Ивайло Пенчев: Мили хора, дарете кръв, ще ми правят операция на гръбнака

Публикувано на нд, 10 май 2020
3793 четения

Бизнесменът Ивайло Пенчев, който пострада, след като самолетът му падна край летище Лесново вчера, търси кръводарители. „Мили хора, в понеделник ще ми правят операция на гръбнака, обаче много рядка ми е кръвната група- А отрицателна. И в кръвната банка имало само 200-300 г.  Дет се вика три вампира да се чукнат с по едно малко. Та молбата ми е някой ако може да източи някой грам за мое здраве пък аз ще почерпя”, написа той във фейсбук.
В събота роденият във Велико Търново преди 50 години Пенчев претърпя самолетна катастрофа. Собственикът на най-голямата компания за стени за катерене в света “Уолтопия” падна със самолета си на летището в софийското село Лесново, след което веднага беше откаран в болница „Пирогов“. Пенчев е бил сам в самолета, който лично е пилотирал при инцидента.
Припомняме, че наскоро бизнесменът направи дарение от 222 хил. лева на УМБАЛ “Александровска” за закупуване на респиратори, необходими за лечението на заразените с коронавирус, които боледуват най-тежко. Впоследствие сумата бе отказана, заради условието, което той постави, а именно служителите му и техните семейства, при необходимост, да се лекуват с предимство пред останалите болни.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново