Има ли възможност да залагаме на електронни спортове в Mr Bit?

Публикувано на пт, 5 Ное. 2021
65 четения

 

Eлектронните спортове се развиха с невероятна скорост през последното десетилетие и вече пълнят стадиони, зали и събират стотици хиляди пред екраните по едно и също време. Всичко започна от няколко гейминг клуба, а с бързото темпо на популяризиране нищо чудно да ги видим и на Олимпийски игри.

Все още много от сайтовете за спортни залози ги неглижират. Някои от тях като Mr Bit пък вече ревностно защитават гейминга. Това е международен сайт и все още не е толкова популярен в България. Подробна информация има за Mr. BIT в nostrabet.

Електронните спортове, подобно на останалите, се делят на различни дисциплини. Както има футбол, баскетбол, тенис – така популярни гейминг заглавия са League of Legends, StarCraft, FIFA и още. В почти всички случаи професионалните състезатели дори не отварят някоя различна игра от своята, в която са се специализирали. В този онлайн букмейкър отделните еСпортове са лесно и прецизно отделени, за да не стават грешки и с цел удобство.

Има възможност да се залага на различни турнири от цял свят. Така например освен Световното първенство по League of Legends, прогнози се правят за отделните континентални лиги, единични големи турнири и първенства. Както при спортовете на живо – селекциите биват сингъли и множествени (права колонка). Може да се залага и на дългосрочни събития. Това е особено полезно в гейминга, където някои състезания предвиждат много игри в рамките на един и същи ден.

Най-големите първенства пък като финалите по Dota 2 събират погледите на фенове от цял свят. При тях е особено полезна въможността за залози на живо. При електронните спортове ситуацията се мени постоянно и винаги трябва да сте нащрек за случващото се. Тук помощта идва от живите предавания в сайта. Стриймовете излъчват почти всяко гейминг събитие и чрез тях се набавя полезна информация при изграждането на прогнозата.

В някои игри обратите са огромна рядкост. След като единият отбор събере нужните предмети и води с много нива противниците си, то на практика е невъзможно да загуби играта. При такива ситуации коефициентите не са огромни, но пък са резонни и потребителите на Mr Bit често им се доверяват.

Прогнозите надхвърлят възможността единствено предвиждане на краен изход от дадена среща. В зависимост от играта има много любопитни предложения. Те варират спрямо представянето на отборите или предвид картата, на която състезателите са принудени да участват. От този международен онлайн букмейкър дават възможност за различни и разнообразни селекции при електронните спортове. Много от конкурентите все още се плашат и в графата залози стои единствено дежурното „1“, „х“ и „2“.

Често тимовете или отделните геймъри в соловите дисциплини имат стил на игра и дежурна стратегия. Било то за бързо разрушаване на кулите на противника в League of Legends или ранна атака на дракона и останалите неща по картата. Удачни пазари в тази ситуация са кой ще вземе първия дракон, кой ще бутне първата кула, колко ще са те в мача – над или под 3,5 и още. Чрез подобен тип алтернативни прогнози се проверяват най-големите майстори, а повечето от тях излизат печеливши или губещи още в началото на играта и не се налага да чакате до края.

Геймингът и залозите на еСпортове тепърва още много ще се развиват. Заедно с тях и Mr Bit ще подобрява дейността си. Този сайт е сред пионерите в областта и вече многократно показа обвързаността си с нейната аудитория. Секцията в портала е модерна  и по нищо не отстъпва на останалите спортове. Разнообразните пазари пък дават възможност за по-детайлен анализ преди срещите или самите турнири. По този начин всеки може да направи своето предположение, а дори отборът да загуби самата игра, то нищо чудно прогнозата да е печеливша.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново