Графа записа клип с „Джуниър бенд“ във Велико Търново

Публикувано на нд, 16 авг. 2020
5112 четения

Влади Ампов – Графа записа видеоклип с ученическата група „Джуниър бенд“ от СУ „Емилиян Станев“ във В. Търново. Популярният български певец пристигна в старата столица, за да заснеме с училищния оркестър тяхната версия на песента си „Ти грееш“. За декор на снимките екипът му избра емблематични места в града, като Царевец,  Стамболовият мост, паметникът „Асеневци“,  Самоводската чаршия и Владишкият мост. Те били предложени от ръководителят на ученическата група Йордан Цветанов.

„Джуниър бенд“ сами решили да създадат своя версия на песента „Ти грееш“. Нашумялата великотърновска ученическа група тази година съпровожда Графа и неговите музиканти в лятното им национално турне, подгрявайки концертите в различните градове от страната. Желанието им било, когато представят предстоящите прояви, да го правят с негово парче. Тяхното сътрудничество и приятелство станало причина и за заснемането на общото им видео. Идеята за клипа дошла от самият певец.

„Съвсем скоро очаквайте новото видео. Ще е много енергично и свежо“, каза в своята официална фейсбук страница Графа.

„За всички от „Джуниър бенд“ това е една невероятна емоция. Аудиозаписите на песента с Графа направихме в нашето училище. Подгрявахме концертите от националното му турне във В. Търново, Варна, Бургас и Пловдив. Предстоят ни участия в Ст. Загора, Сливен и Сандански. Сега заснехме и това видео. Работата с такива професионалисти е уникална възможност“, сподели развълнуван Цветанов.

Николай ВЕНКОВ
сн. личен архив 

 

 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново