Гласуваме за “Мис Велико Търново” до 3 май (снимки)

Публикувано на чт, 27 апр. 2023
14398 четения

Конкурсът “Мис Велико Търново 2023”, който ще се проведе на 3 май от 19,30 ч., предстои да излъчи новата носителка на короната, която ще представи старата столица на националния финален кръг “Мис България 2023”. Претендентки за титлата са 10 красавици на възраст от 16 до 23 години. Сред тях са две дванадесетокласнички от ПМГ “Васил Друмев”, които се готвят за изпити в Медицински университети, още едно момиче от същото училище, ученички от Езиковата гимназия, една от които се занимава със спортни танци, великотърновки, студентки в Икономическия университет във Варна и ВТУ “Св. св. Кирил и Методий”, и др.
Освен дефилетата на участничките, присъстващите на събитието ще се насладят на изпълненията на Гергана Стоянова, пяла в дует с имена като Орлин Горанов и Наско от рокгрупата “Б. Т. Р.”, на балет “Фламинго” и музиката на DJ Emo. Водещ на събитието ще е дизайнерът Елена Христова, чиято етноколекция ще бъде представена в едно от дефилетата на момичетата. Те ще преминат по подиума и със спортно облекло, бански и официални тоалети на местни дизайнери и фирми. Прическите на претендентките за короната ще са дело на Денис Миланов, дванадесетокласник в Гимназията по моден дизайн, носител на награди от различни състезания, а гримът на Паола Златева.
По време на конкурса ще бъде определена и наградена любимката на публиката. Всеки може да гласува за своята фаворитка на страницата на конкурса във фейсбук.

https://www.facebook.com/profile.php?id=10006939753925.
В журито на конкурса се очаква да се включи организаторът и продуцент на “Мис България” Гаел Бонел Санчез, бизнесмен и мениджър бизнес развитие в “Ню Бояна Филм Студиос”, който възнамерява да върне благородството на националната надпревара за красота и да ѝ придаде имидж, съчетаващ престиж, блясък, традиция и увереност. В миналото Санчез е работил в една от най-големите аудио-визуални продукции в света – “Endemol” (собственик на конкурса “Мис Франция”), а впоследствие затвърждава качествата си на бизнесмен чрез основаването на различни иновативни марки. Новият мениджър и партньор на “Мис България”, изглежда, разполага с всички необходими качества, за да укрепи престижа на този национален конкурс и да му придаде холивудски имидж, посочва Елена Ангелова, миналогодишен носител на титлата “Мис Велико Търново” и организатор на тазгодишното издание на надпреварата в старата столица. Мис Велико Търново 2022 добавя, че останалите членове на журито също са сериозни имена от бизнеса и представителства на големи фирми, част от комисията ще е и самата тя.
“Моята цел е да изградя по-добър имидж на конкурса, за да може хората да видят, че той е на едно високо ниво. Най-важното за носителката на титлата е да има излъчване и усмивка, да е лъчезарна и от нея да струи красота по един непринуден и чист начин”, казва Елена. Тя напълно подкрепя вижданията на Санчез, който е възхитен от ентусиазма ѝ. Ангелова вече го е запознала с красотата и историческото минало на В. Търново, от които той е останал силно впечатлен и е пожелал да види лично.
Конкурсът ще се проведе в RAYA Garden Fish & Beef Restaurant във В. Търново.
Николай ВЕНКОВ
сн. Александър Георгиев

loading...
Пътни строежи - Велико Търново