Френската звезда Енрико Масиас получи диплом на “Сребърна Янтра”

Публикувано на вт, 4 Дек. 2012
272 четения

Френската звезда Енрико Масиас получи специален диплом и статуетка на Международния конкурс за млади поп изпълнители “Сребърна Янтра”. Директорът на великотърновския конкурс Румяна Начева лично е връчила наградите на известния певец. Това е станало по време на нейна визита в Париж, където е гостувала по покана на UNIVERSAL MUSIC и лейбъла “AZ”, който издава песните на Енрико Масиас. По време на лична среща с легендарния изпълнител Начева е представила старата българска столица и конкурса за млади таланти.
В офиса на UNIVERSAL MUSIC в Париж са били поканени само 9 от членовете на фенклуба на Енрико Масиас. Тогава са били връчени и наградите на лейбъла от викторината по повод 50 години на сцената на звездата. “Била съм на негов концерт в зала “Олимпия”, но да разговарям очи в очи с него беше голямо удоволствие”, разказа Начева.
Енрико Масиас е дошъл във Франция през 1962 г. от родината си Алжир. Съвсем скоро той се превръща в един от най-ярките представители на френския шансон и вариететна музика, участва с успех и в доста филми.
З. ГЕОРГИЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново