Електронните спортове придобиват ново изражение в платформата на Спортингуин

Публикувано на пн, 6 мар. 2023
173 четения

Геймингът навлиза в света на залозите и прави приключението в букмейкърите още по-забавно и вълнуващо. Например, ако посетите платформата на Спортингуин, ще се натъкнете на два раздела за прогнозиране на електронни спортове. Единият се обслужва от самата компания, докато вторият е доставен от британския оператор – Pinnacle.

Кои състезания и дуели са налични за предвиждане и има ли други маркети, освен краен победител, предстои да узнаете.

 

Спортингуин и Pinnacle в съвместно партньорство

Сайтът на Sportingwin, който е собственост на „Ес Би Ентъртейнмънт“ ООД, бе лицензиран от НАП в края на миналата година. Получено бе разрешение под номер 000030-8799, допускащо организиране на спортни залагания на българска територия.

Преди появата на Спортинг Уин много други компании бяха узаконени (напр. Betano, BetWay, Sesame BG). Това засили конкуренцията на букмейкъра и методите за справяне с нея намаляха. Ето, че брандът направи добър ход, сключвайки партньорски договор с Pinnacle – професионален букмейкър. Част от неговите тиражи, включително eSports събитията, са изложени в Sportingwin и се приемат залози на селекции с ниски маржове.

 

Видове eSports залози в Sporting Win

Вариантите за залагане на електронни спортове в букмейкъра са два – в основния раздел или в секцията, която е в колаборация с Pinnacle. В първия случай Ви очакват дуели по CS:GO, King of Glory, Valorant, League of Legends, Mobile Legends. Проблемът е, че трябва да се ровите в спортните тиражи, където има множество други дисциплини и събития.

Ако се насочите към eSports Pinnacle, ще се зареди специализирана платформа. Тя е идеално структурирана и Ви позволява да сортирате дуелите по видеоигри или начален час. Може да разгледате мачовете днес, активните турнири, предстоящите състезания.

Приемат се залози на следните еСпортове:

  • Dota 2;
  • CS:GO;
  • Honor of Kings;
  • League of Legends;
  • World of Warcraft;

Както забелязвате, в Sportingwin има различни жанрове еСпортове. Най-търсени са батъл арените, следвани от стратегиите, шутърите и спортните симулатори. Противопоставят се професионални геймъри/отбори, които водят яростна битка за успех и завоюване на по-голям дял от наградния фонд.

 

Предимства на eSports залаганията в букмейкъра

Разнообразието от видеоигри е изключително ценно, но не е единственото предимство на Спортингуин.

Към всеки дуел има по няколко опции за залог – победител, хендикап, азиатска линия, точен резултат, общо карти, общо за отбор.

Допуска се комбиниране на маркети от различни събития в акумулатори и системи при лимити от 0.30 до 1000 лв. на фиш. Засега няма Bet Builder за електронни спортове, затова в един талон може да добавите само една опция от двубой.

Във версията на Pinnacle има инструмент за преобразуване на ставките в дробни, малайски или хонконгски. Също така има възможност за превеждане на раздела на други езици, освен английски.

Добавяйки мобилната версия на уебсайта и удобните плащания с EasyPay, SportingWin се изкачва в класациите. Без съмнение това е една от най-добрите дестинации за фенове на гейминга, които желаят да демонстрират знанията си.

 

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново