До 30 дни с 0% лихва за нови клиенти на А1 Кредитна карта за началото на учебната година

Публикувано на ср, 6 сеп. 2023
105 четения

А1 Кредитна карта е с промоционални условия за всички нови клиенти през септември. Клиентите, които са кандидатствали и сключили договор за A1 Кредитна карта в периода от 4 септември до 6 октомври 2023 г., и чиято карта е активирана до 20 октомври 2023 г., ще могат да се възползват от 0% лихва върху усвоените суми за период до 30 дни.

 

Всички родители искат да превърнат първия учебен ден във вълнуващо преживяване и празник за своите деца. Освен с приятни емоции обаче това събитие е свързано и с немалко разходи – за нови дрехи, тетрадки, учебници, помагала, цветя за учителите. В днешно време сумата за подготовка на един ученик може да е значителна и не всеки родител разполага с необходимите средства. За тези нужди потребителите, които са клиенти на А1 преди началото на кампанията, имат възможност да заявят кредитна карта с до 30 дни без лихва при изгодни условия и максимално бърза и улеснена процедура.

 

Промоционалният период от 30 дни започва да тече от датата на активиране на картата, а процедурата по кандидатстване е максимално улеснена. За да се сдобият с А1 Кредитна карта, желаещите трябва да попълнят кратката регистрационна форма на A1.bg/a1-credit-card. Няма такси за кандидатстване и обслужване, а процесът по кандидатстване е изцяло онлайн.

 

А1 Кредитната карта представлява карта Mastercard, която дава възможност на потребителите да плащат в интернет, на POS терминал в търговски обекти и да теглят пари от банкомати в цял свят без такси.

 

Картата дава финансова гъвкавост и сигурност на клиентите и им помага да посрещнат непредвидени разходи, без да се налага да минават през сложен процес на одобрение или да плащат високи такси и лихви. Картодържателите могат да осъществяват безконтактни плащания, да получават безплатни SMS нотификации, а възможността за управление на онлайн профила им гарантира сигурност и контрол по всяко време.

 

Настоящият промоционален период за нови клиенти на А1 Кредитна карта означава, че потребителите могат да се възползват от 0% лихва върху всички усвоени от тях суми за период до 30 дни.

 

Например, при усвояване на 500 лв. в деня на активация на картата, фиксираният месечен лихвен процент (ФМЛП) и годишният процент на разходите (ГПР) за 30 дни от дата на усвояване са 0%. След изтичане на този срок ФМЛП е 1,48 %, а ГПР – 18,95%. При коректно изпълнение на условията на договора за кредит „А1 Карта“ общо дължимата сума през промоционалния период е 500 лв., а след изтичането му – 507,47 лв. за 30 дни. Договорът за кредит е с неопределен срок.

 

Организатор на промоционалната кампания е „Аксес Файнанс“ АД, като повече информация за нея може да бъде открита на сайта на А1 Кредитна карта – https://www.a1.bg/a1-credit-card А1 Кредитна карта се предлага от „А1 България“ ЕАД, като кредитен посредник на финансовата институция „Аксес Файнанс“ АД, и като представител на дружество за електронни пари „Изи Пеймънт Сървисиз“ ООД.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново