БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО ДО ДИРЕКТОРА И ПЕДАГОГИЧЕСКИЯ КОЛЕКТИВ НА ПРОФИЛИРАНА ХУМАНИТАРНА ГИМНАЗИЯ “СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ”, гр. ВЕЛИКО ТЪРНОВО

Публикувано на пн, 14 юни 2021
794 четения

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ВИТАНОВ!
УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ!
В този тържествен ден, в който моят син с диплома в ръка прекрачва прага на училището и поема по пътя на живота, искам да Ви поднеса своята искрена признателност и благодарност.
Благодаря Ви за вярата, търпението и положените през годините усилия за образованието на моето дете в професионална паралелка “Терапия и рехабилитация”! Вие показвате на своите ученици, че дори и най-трудният път може да бъде извървян с труд, упоритост и знания.
Благодаря Ви за професионализма и добротата. Вие сте хора, приели учителската професия за свое призвание. За моя син вие сте не само учители, но и приятели.
Благодаря Ви, че му помогнахте да се приобщи към колектива и да бъде част от училищните мероприятия. Благодарение на Вас той повярва в себе си и във възможностите си. С Вашата помощ и подкрепа моето дете успя да се промени от неуверен и затворен в себе си юноша до решителен, упорит и целеустремен младеж.
Г-н Витанов, благодаря Ви за професионализма, позитивното отношение и добрия пример!
Искрено желая на Вас и на ръководения от Вас сплотен колектив здраве, творчески успехи и неспиращо вдъхновение!
С уважение,
д-р Ивалина Климентинова
родител на Пламен Петков

loading...
Пътни строежи - Велико Търново