Betmarket България – борса за залози или не точно

Публикувано на пн, 9 ян. 2023
194 четения

През 2022 г. хазартната сцена в България се разрасна след появата на няколко онлайн платформи за залози. Едно от най-очакваните имена бе BetMarket България поради положителния имидж на бранда в областта на бинго залите. Пандемията, затварянето на казината и развитието на технологиите обаче се оказаха причини за разработване на уебсайт за игра и залагания от разстояние.

 

Има ли борса за залози в БетМаркет

В хазартната индустрия има няколко легални услуги и интересното е, че повечето от тях намират място в БетМаркет.

За съжаление обаче, залагащите от България не могат да се докоснат до борса и да покажат уменията си на трейдъри. Това е място за залози, което се различава от обикновените тиражи. Потребителите имат право да предложат коефициенти за дадено събитие и останалите играчи да се възползват от тях.

В борсите се приемат два вида залози – За и Против. Ако сте съгласни с определен маркет, гласувате положително и рискувате облог, базиран на лимитите. Предимството на тази услуга е, че можете да получите по-добри ставки отколкото в раздел “Спорт” поради ниските маржове.

 

Какви са вариантите за залози в букмейкъра

Навярно мнозина са разочаровани от факта, че Бет Маркет не стартира онлайн приключението си с борса за залагания, но това е възможно да се промени. Все пак компанията наскоро взе лиценз за разпространение на залози и казино игри в интернет, а защо се реши на тази инвестиция, прочетете тук. Със сигурност бъдещето на фирмата е много по-светло, защото продуктите ѝ ще достигнат до по-голяма маса от потребители.

Регистриралите се играчи в Betmarket едва ли усещат липсата на борса поради наличието на много други раздели. Сред най-любимите е този с предварителни събития, именуван “Спорт”. В него има срещи от редица спортове (над 25), които предстои да се изиграят. Футболът, тенисът и баскетболът се разглеждат с приоритет, но не липсват и дисциплини с по-малка аудитория – дартс, голф, снукър.

Създаването на спортни залози в БетМаркет е лесна задача, тъй като е вграден удобен електронен фиш. За по-малко от минута избирате опции за игра и поставяте облог, чийто минимум е 50 ст. В случай че залагате в акумулатор, може да получите бонус към печалбата до 100%, а освен това има ранно изплащане за футбол при аванс от два гола за фаворита Ви.

При положение че следените мачове са започнали, посетете фрагмента “На Живо”. Той дава възможност за залози в реално време, независимо от минутата на двубоя. Печалбите в Betmarket се изплащат незабавно, а ако се появи колебание в развоя на фиша, може да се прекрати с Cash Out.

 

Политика за отговорен хазарт

BetMarket води политика за ограничаване на залозите и намаляване на риска от хазартна зависимост.

Всеки потребител има право да наложи ръчен лимит на депозитите на дневна, седмична и месечна база. Също така е добавен инструмент за самоизключване в рамките на денонощие, седмица, месец, година или за постоянно.

Апелираме да залагате разумно в сайта! Участието в онлайн залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново