Българските клиенти вече могат да играят легално в Pinnacle

Публикувано на ср, 22 февр. 2023
154 четения

Един букмейкър трябва да разполага с лиценз, за да може да предлага своите услуги в България. Ако разгледаме сайтът на Bookmakers.bg ще забележим, че въпросният бранд дори не присъства при лицензираните компании в страната, което ще накара мнозина да се замислят относно неговата легитимност. Как е възможно букмейкър, който не се смята за лицензиран, да предлага услугите си?

Нека дадем малко повече яснота, защото има някои особени разлики и изисквания. Родното законодателство издава лиценз на всяка една бетинг компания, която иска да продава своите услуги. В този случай става въпрос за бетинг компанията SportingWin, която е лицензирана и има разрешението да предлага достатъчно добри възможности.

Къде се нарежда брандът, посочен в общите условия? Ако обърнете внимание на законовите разпоредби, бързо ще забележите, че никъде не е посочено или ограничено предлагането на коефициенти от друг букмейкър в платформата на първия. Очевидно е, че тази компания е намерила много елегантно решение, за да заобиколи или да позволи на даден бранд да присъства на пазара, без да нарушава закона.

Възможно ли е самият играч да го нарушава, ако прави залози от единия към другия бранд? Вторият не е лицензиран, както вече е посочено. Краткият отговор е: не. Причината е, че вашите права се защитават от първата бетинг компания, която е осигурила достъп и използва платформата на втората. Тоест, ако направите спортна прогноза в секцията на Pinnacle, тя автоматично се появява като направена от SportingWin. Разбира се, това продължава да е вашата спортна прогноза и букмейкърът ще я уреди като такава.

Защо обаче има такъв интерес и след като виждаме, че това е компания, която заслужава вниманието на спортните фенове, практически не се е лицензирала в страната? Отговорът е елементарен – това продължава да е инвестиция и след като има далеч по-лесно решение, единият бранд партнира с другия.

Pinnacle има висок рейтинг от своите фенове и се смята за един от най-щедрите букмейкъри, но не трябва да забравяме, че все пак има едно изискване – клиентът да постави правилна прогноза. Това продължават да бъдат спортни прогнози с определени правила, а не дарения.

Какво ще открием в тази секция? Нека започнем с факта, че можем да открием познатата спортна секция и популярните пазари. Имаме достъп до футбол, тенис, баскетбол и други. Все пак обръщайте внимание и на коефициентите, защото те никога не гарантират успех. Относно легалната страна, вие продължавате да играете с бетинг компания, която разполага с лиценз в страната, а това е повече от достатъчно. Достъпът продължава да се смята за легален, а ако има нарушения на закон, то най-вероятно НАП ще се сезира или е трябвало да се сезира.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg. Запомнете, че никъде няма да прочетете за сигурни или гарантирани печалби, такива просто не съществуват и няма как да съществуват, тук се предлага шанс. Ако сте решили, че с тези платформи може да станете богати за един ден или да решите финансовите си проблеми – грешите.

Бетинг игрите са изцяло за забавление и удоволствие от риска. Същите не се препоръчват за клиенти, които се опитват да намерят прекия път към богатства. В реалността това не се случва, затова бъдете отговорни и разумни по време на игра.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново