58 свободни места за студенти обяви НВУ

Публикувано на ср, 7 авг. 2019
545 четения

58 свободни места за студенти обяви Националният военен университет “Васил Левски” във Велико Търново. Във факултет “Общовойскови” в старата столица могат да бъдат приети 33-ма студенти. Седем от тях са за специалността “Индустриален мениджмънт” в задочна форма на обучение, а 10 са за дистанционно платено обучение по стопанска логистика. Останалите 16 места са за редовна форма на обучение. Осем са за специалността “Индустриален мениджмънт”, пет за “Защита на населението и инфраструктурата” и по един за “Национална и регионална сигурност”, “Защита на населението от бедствия, аварии и катастрофи” и “Автомобилна техника и транспортна логистика”.
Във факултет “Авиационен” в Долна Митрополия могат да бъдат приети петима студенти за редовна форма на обучение, като две от местата са за специалност “Авиационна техника и технологии”, а три за “Автоматика, авиационна и управляваща техника”.
В Шумен се намира факултет “Артилерия, ПВО и КИС”. Там обявените бройки за прием на студенти са 20, от които по 10 са за редовно и задочно обучение. Свободните места за “Комуникационна техника и технологии” са 5, седем за “Киберсигурност”, шест за “Административна и информационна сигурност” и две за “Компютърни системи и технологии”.
Николай ВЕНКОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново