5 лесни стъпки как да изтеглите ефбет апликацията

Публикувано на ср, 4 ян. 2023
215 четения

 

Доказано име с голям брой потребители е Ефбет. Това е първият бранд за онлайн хазарт в България, който предоставя различни видове услуги в платформата си. Най-харесвани са ротативките и залозите на спортни събития, следвани от виртуалките и игрите с дилъри. За да участвате в залаганията, можете да изтеглите апликацията на Ефбет, създадена за устройства с Android OS и iOS. Тя е напълно безплатна и се обновява всеки месец, с идеята да се оптимизират функционалностите ѝ.

Ако сте готови да проверите късмета си в букмейкъра и се чудите как да свалите мобилното приложение за Вашата система, вижте най-важните стъпки.

 

Етап №1: Посетете мобилния уебсайт на Efbet

Освен през мобилна апликация, може да залагате в efbet през олекотен уебсайт. Той се поддържа от всички смартфони и таблети, без да зависи от марка, операционна система, размер на дисплея. В него са включени всички хазартни продукти и не се наблюдават разлики спрямо версията за настолни компютри.

След като посетите портативния уебсайт, отворете страничното меню и изберете бутона “Промоции”. Скролнете по-надолу, където ще откриете банер, информиращ клиентите за мобилните апликации. Маркирайте го и изберете Вашия софтуер – iOS или Android OS.

 

Етап №2: Промяна на настройките за защита на телефона

Всички притежатели на телефони и таблети с Android, които се пробват да изтеглят efbet app, получават съобщение за редакция на настройките за сигурност.

Тъй като софтуерът не се изтегля от Play Store, налага се да разрешите сваляне на програми от други източници. Така, показвате на системата, че апликацията на Ефбет е надеждна и няма да навреди на смартфона, както е в действителност.

 

Етап №3: Преглед на характеристиките на приложението

За да се сдобиете с хазартната апликация, Вашето устройство е нужно да отговаря на някои изисквания и спецификации.

Например притежателите на iPhone е задължително да имат версия iOS 8.0 или по-нова и да отделят свободна памет около 50 MB.

Приложението за Android изисква софтуер 4.4+ и 40-50 MB памет. Може да се залага както през Samsung, така и през други марки телефони като Xiaomi, HTC, LG и т.н.

 

Етап №4: Инсталиране на програмата

След като файлът “efbet.apk” е изтеглен на телефона, следващият етап е да го отворите и да следвате стъпките за инсталация.

Ако сте изтрили известието за успешно сваляне на апликацията, посетете страницата с изтеглени програми, където ще я откриете.

Първо, трябва да прочетете и приемете условията на приложението. В стъпка №2 потвърдете, че искате да го инсталирате и процесът веднага ще бъде стартиран. В рамките на минута ще се сдобиете с efbet app за залози от разстояние.

 

Етап №5: Влезте в апликацията

На началния екран и в страницата “Мои приложения” ще се появи икона с логото на букмейкъра. След като я маркирате, ще влезете в софтуера на efbet и ще се докоснете до тиражите, игрите и виртуалните спортове.

Ако притежавате акаунт, отворете формата за логин, в противен случай ще се наложи да се регистрирате. Попълват се лични данни и сведения за защита на сметката.

В ефбет апликация има достатъчно разнообразие от платежни методи и е осигурена денонощна помощ от съпорта.

 

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие сериозен риск от развиване на зависимост.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново