25 красавици от цял свят превземат Велико Търново

Публикувано на чт, 11 Окт. 2018
2759 четения

25 красавици от цял свят превземат В. Търново на 15 октомври. Момичета, които са на възраст от 18 до 28 г., участват в конкурса Lady Universe 2018, който за трета поредна година ще се проведе в хотел “Маринела” в София. Лицензиант на модното състезание е моделът Цвети Разложка. Претендетките за короната на красотата,  сред които има рускиня, албанка, американка, японка, македонка, украинка, са подбрани с конкурс или са препоръчани от представителите на Разложка в държавите, от които идват.
В понеделник топмоделите ще пристигнат в старата столица, за да се потопят в историята и културата на страната ни, традиционната кухня и гостоприемство на българите. През деня красавиците ще се срещнат с кмета на града Даниел Панов, а вечерта ще отседнат в Интерхотел “В. Търново”, в който ще се проведе първият кръг от конкурса Lady Universe 2018 – “Вечер на талантите”. Всяка от претендентките за титлата ще може да впечатли гостите и журито със своите качества и таланти. Водещ на вечерта, която ще започне с изпълнения на група “HYPNOTIC”, ще е Златина Иванова от Code Fashion TV.
По време на бляскавата вечер в интерхотела ще има три ревюта на търновските дизайнери Алекс Харди и Мария Маркова от Модна къща “Скарлет”, както и на дизайнера Христо Чучев, носител на престижната награда “Златна игла 2018” в категория “Булчинска мода”. Сред официалните гости на Вечерта на талантите ще са Цвети Разложка, Мария Бонева, Бойко Манев и Христо Чучев.
На 17 октомври момичетата ще се завърнат в София, където ще се проведе вторият кръг на конкурса – “Вечер на нациите”. Всяка от участничките ще представи културата на своята страна, облечена в традиционна за родината си носия. Бляскавият галафинал на конкурса Lady Universe 2018 ще се състои на 19 октомври. Тур по бански костюми, официални рокли и много изненади от организаторите очакват гостите на дефилето.
Като организатор и основен медиен партньор Code Fashion TV ще излъчи целия конкурс Lady Universe 2018 и ще покаже на зрителите най-интересното от червения килим, интервюта с претендентките за короната, организаторите и VIP гостите.
Весела КЪНЧЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново