Успешна първа инициатива проведе Сдружение „ЗАедно за ЕЛЕНА“.

Публикувано на вт, 3 ян. 2023
542 четения

Благотворително събитие под наслов „Коледа за всички“, насочено към самотни и нуждаещи се възрастни хора в община Елена, чиито бюджет не позволява да посрещнат празниците подобаващо, успя да събере множество дарители и достатъчно средства за закупуване и даряване на хранителни продукти. Акцията беше отганизирна от Сдружение “ЗAедно за ЕЛЕНА”, регистрирано в края на ноември 2022 година.
В Коледеният базар с празнична програма взеха участие деца от СУ Иван Н. Момчилов“ – гр. Елена, с ръководители г-жа Йорданка Грънчарова, Коледарска дружина „Млада Бога“ – гр. Елена, с ръководители д-р Йордан Минчев и г-жа Илка Трифонова, Сдружение „ЕЛИТА“ – В. Търново, и техните малки музикални изпълнители, с вокален педагог Петя Василева, Балетна формация „ВИКТОРИ“ при Народно читалище „Напредък – Елена – 1863“ – гр. Елена, с ръководител Виктория Славчева, Танцов клуб „Еленика“ при Народно читалище „Просвета – Разпоповци – 1881“ – гр. Елена, както и народната певица, еленчанката Ивелина Христова.
„Благодарим на всички, които се включиха в кампанията за набиране на средства, както и на тези, които бяха важна част от организацията на тази инициатива.
Целта на сдружението е привличане и насърчаване на хората към инициативи, свързани с търсене и създаване на възможности и условия за благоприятно развитие, подобряване визията и средата за живот на територията на община Елена, популяризиране и утвърждаване на изкуствата, културата и спорта“, сподели председателят на сдружението, еленчанинът Петър Димитров.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново