2000 души аплодираха музикалната сензация INNA във Велико Търново

Публикувано на вт, 19 Мар. 2019
1305 четения

Поп звездата INNA избра В. Търново за първия си самостоятелен концерт в България. Тя представи световните си хитове пред около 2000 зрители в ДКС “В. Левски”. Участието ѝ в старата столица бе непосредствено след нейното задокеанско турне.
Сексапилната румънка завладя публиката още с първите си изпълнения. Като истинска звезда тя грабна вниманието на феновете си и накара всички да танцуват и пеят заедно с нея. Постоянният контакт със зрителите накара всеки един да се почувства като част от шоуто. Музикантите на сцената, светлинните и визуални ефекти допълнително вдигаха градуса на доброто настроение.
Преди началото на концерта INNA сподели, че почти е готова с новия си албум. “За мен музиката е била мечта през целия ми живот, но сега е и моя работа. Това не е бизнес. Днес аз искам да направя най-доброто шоу, на което съм способна. Ако ме попитате утре, когато съм в офиса си и мисля как да подобря концертите си и да представя подобаващо новия си албум, тогава може би ще е бизнес. Тази вечер с хората ще се забавляваме. Това е любов!”, сподели преди концерта румънската звезда.
Минути преди шоуто да започне, певицата се срещна и с двама от участниците в “Гласът на България” – Гергана Цакова и Христиан Ненов, които са от отбора на Михаела Филева. На въпрос на Христиан как създава песните си, INNA отговори, че обикновено първо пише музиката, а за текстовете често разчита на добри текстописци.
“Никога не съм си представяла, че един ден ще правя световни турнета. Аз мечтаех за това и работих здраво, за да го постигна. Правя каквото обичам. Опитвам се да дам най-доброто от себе си. В музиката си влагам много страст. Всеки ден за мен е ново начало. Благодарна и щастлива съм от това, което получавам от съдбата и феновете си”, сподели за своя успех талантливата изпълнителка. Гостуването ѝ във В. Търново бе по повод предстоящия празник на града. Събитието е част от Културния календар на Общината за 2019 г.
Николай ВЕНКОВ
сн. Даниел ЙОРДАНОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново