Йордан Марков и “Тоника Домини” правят концерт във Велико Търново

Публикувано на чт, 21 юни 2018
379 четения

Йордан Марков и групата “Тоника Домини”, в която влизат Краси и Вили Гюлмезови и Ева Найденова, ще изнесат концерт в Летния театър на Велико Търново в края на следващата седмица. Изявата на младия и талантлив изпълнител ще е около 40 минути, след това публиката ще има възможност да чуе триото от популярни и обичани изпълнители. В края на изявата четиримата певци ще изпеят няколко песни заедно само под съпровода на китара.
Тази музика уж не е предпочитана от хората, а салоните са пълни, което ме радва, защото аз съм единственият млад изпълнител, който продължава традициите на българската популярна шлагерна песен, сподели Марков.
Йордан Марков е работил и работи с едни най-големите имена в българската шлагерна песен като Евтим Евтимов, Тончо Русев, Пламен Велинов, Светослав Лобушки, Иван Тенев, Красимир Гюлмезов и много други.
Певецът обясни, че на всяка от своите песни се стреми да прави клипове, в които да показва красивите кътче в България. Последният е сниман на устието на река Велека. Марков сподели, че има желание да покаже във свое видео и красотите на Велико Търново.

Концертът в старата столица е поредният от тазгодишното турне на изпълнителите, които са подготвили голямо аудио-визуално и светлинно шоу и много награди от българската марка очила KWIAT.
Весела КЪНЧЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново