„Оттук-оттам” гостува на сцената на „Лято, кукли и приятели”

Публикувано на чт, 23 Юли 2020
63 четения

Театър ВЕСЕЛ ще бъде домакин на поредния спектакъл от програмата на Международния театрален фестивал „Лято, кукли и приятели”. На 25 юли, събота, от 11.00 часа на открита сцена „Арт Лято” до художествена галерия „Борис Денев” във Велико Търново, публиката ще може да гледа „Оттук-оттам” на театър ТРИО (Бургас). Постановката и музикалната селекция са дело на Христина Арсенова, а сценографията и куклите – на Емелияна Тотева. В спектакъла участват Александра Енева и Ивайло Енев.

„Оттук-оттам” е букет от музикални етюди, които рисуват пъстротата на света в картини, типични за отделните националности. Кратките им истории ще ни разсмеят,  разчувстват и  удивят! От образ в образ актьорите разкриват богатството на куклените изразни средства в един красив и  завладяващ танц.

Международният театрален фестивал „Лято, кукли и приятели”, организиран от Куклен театър ВЕСЕЛ, се реализира с финансовата подкрепа на Община Велико Търново. Събитието е част от календара на културните събития на Общината. Входът е свободен!

 

 

 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново