Великотърновката Мила Захариева представи новата си модна колекция

Публикувано на ср, 24 Ное. 2021
546 четения

Великотърновката Мила Захариева представи новата колекция от модния си бранд. Бутиковите тоалети носят името “New Edition” и включват 15 модела костюми тип Кимоно, елегантни палта, комфортни панталони и стилни бомбъри. Всеки от моделите може да бъде допълнен с подходящ шал със същия авторски принт, но от различна материя.
Концепцията на дизайнерката за развитие на бранда е да накара жената да се чувства ексклузивна, да запази своята индивидуалност и да е различна, а не да се слее с останалите чрез масовите серии облекла, предлагани у нас. От пръв поглед новите модели от колекция “New Edition” внушават на дамите усещане за несравним лукс и ексклузивно отношение към тях самите във всяка част от деня. Елегантната линия е подходяща както за ежедневния работен делник, така и за шикозно парти в подходящата комбинация с обувки и аксесоари. Всяка дреха е направена от селективни дизайнерски принтирани платове като суперсатен, вълна и кадифе, а детайлите като обкантвания, колани, маншети, етикети и подплати са изпипани с максимално внимание и висококачествени материали. Допълнително внушението за уникалност на колекцията идва от авторските принтове, които се изпълняват в идентичен десен за различните материи и еклектичната им комбинация носи неподправено чувство за ексклузивност и шик.
Колекцията беше представена на виртуална пресконференция, водена от проф. Любомир Стойков, председател на Академията за мода. Предложенията на бранда бяха показани с интересна мултимедия, снимки и видео на фотографа Дилян Марков. Впечатленията си от новите облекла споделиха лицето на колекцията Девора Димитрова, актрисата Саня Борисова, създател на модния бранд “Sanaya” и ексклузивен гост в ревюто на Мила Захариева на Златна игла 2021, и топмоделът Кристина Несторова, която участва в заснемането на фотосесията на колекцията.
“Идеята ни е да бъдем разнообразни във визиите на дрехите, в малки количества серийно производство, но с голямо отношение към детайлите и изработката като качество”, сподели Мила Захариева, създател на бранда.
Николай ВЕНКОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново