“Детска киномания” 2020 набира участници

Публикувано на чт, 20 авг. 2020
87 четения

За трета поредна година филмовият фестивал “Киномания” отваря широко вратите си за кинотворчеството на деца от цялата страна! Ако обичате да създавате кратки игрални или анимирани стоп моушън филми, сега имате уникалната възможност творчеството ви да излезе пред широк кръг от публика и да се състезава с десетки други детски творби в “ДЕТСКА КИНОМАНИЯ 2020”! Достатъчно е само да изпратите вашата кратка кинотворба до 1 ноември 2020, а след това специално жури ще подбере най-добрите предложения, които ще бъдат прожектирани на голям екран и наградени. В изданията до момента тежката задача да бъдат жури бе поверена на режисьора Виктор Божинов, аниматора Златин Радев, актрисите Дияна Димитрова и Ная Арсова, Маги Джанаварова, Петьо Петков – Шайбата от Комиците и други. Тази година в журито отново ще бъдат популярни лица с отношение към киното и детското творчество.
Условията за участие в “Детската киномания” 2020 са сценаристите, актьорите, операторите и режисьорите да са деца на възраст от 7 до 18 години, дължината на филмите да бъде до 5-6 минути, историите да не включват диалог, а да бъдат разказани само с картина, видеото да бъде авторско и да можете да докажете, че деца са създателите му.
Творбите трябва да се изпратят най-късно до 1 ноември 2020 на ел. поща: nim.animations.school@gmail.com с тема: Конкурс “Детска киномания 2020”
Най-добрите от предложенията ще бъдат включени в селекцията на “Детска киномания 2020” и ще се състезават за детски “Оскари” в две направления – игрални и анимирани филми.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново