Васко Кръпката идва на Коледа на чудесата за великотърновските деца

Публикувано на пн, 2 Дек. 2019
207 четения

Великотърновски ученици ще забият рок хитове заедно с Васко Кръпката на голямо коледно парти на 19 декември в старата столица. Купонът, пълен с много атракции, музика и анимации, ще събере стотици ученици от великотърновските училища в Спортната зала. Дядо Коледа и Снежанка ще са само част от съзвездието от приказни герои.
Градското коледно шоу се организира от местна туроператорска агенция и великотърновски аниматори, и е с подкрепата на Двореца на културата и спорта „Васил Левски“. Децата от търновските училища ще могат да се забавляват в пет царства, където ги очакват различни предизвикателства и състезателни игри, в които ще демонстрират фантазия, сръчност и находчивост. В Балоненото царство, Рицарското царство, Олимпийското царство, Етно царството и Рок царството ще посрещнат приказни герои, които ще проверят техните умения. За смелчаците, които участват в състезанията, са предвидени предметни награди и лакомства, осигурени от спонсори и приятели на децата. Атракции, шоу, скечове и фолклорни надигравания, ще допълнят празничната атмосфера.
В градския коледен празник ще вземе и специално участие Васко Кръпката, който ще пее заедно с музикални таланти от СУ „Емилиян Станев“. Селфи с Дядо Коледа, Снежанка и известния рокаджия, обещават още организаторите. Всяко едно дете ще получи малък сувенир и изненада от Дядо Коледа.
Стотици деца на възраст от 6 до 12 години от учебните заведения в общината вече са се записали за голямото коледно парти, както и деца на служители на различни фирми и организации.
Детската „Коледа на чудесата“ се подкрепя и от художника Христо Керин, издателство „Атеа“, „Идеал Стандарт – Видима“, фабрика за сладкарски изделия, производител на „Арбанаси“ , фирма „Стомен“ и др.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново