Участничка в „Гласът на България“ засне дебютния си клип в Горна Оряховица

Публикувано на нд, 4 юли 2021
1910 четения

Младата изпълнителка Моника Петрова избра да заснеме дебютния си видеоклип към песента „Worth it“ в Г. Оряховица. Част от него е реализирана в читалище „Напредък“, с хореографиите на Балет „Калина“. Участничката в телевизионния музикален формат „България търси талант“ през 2019 г., от отбора на Графа, е възпитаничка на вокалния педагог Аделина Колева и е един от членовете на вокалният състав „Grammys“.

„Не знам вие как се чувствате в тези странни времена, но последните месеци за мен бяха в голяма степен лишени от вълнуващи емоции, които да ми напомнят за красотата на живота. Сега обаче е моментът да дам свобода на онзи тихичък вътрешен глас, който винаги ме е водел към мечтите“, сподели във фейсбук страницата си изпълнителката, която е реализирала проекта си по време на пандемията.

Автор на музиката, текста и аранжимента на песента е Преслава Кръстева. По записа, миксирането и обработката на звука е работил Петър Костов. Видеото е дело на Георги Генчев, а в хореографията вземат участие танцьорите Габриела Мерджанова, Кристина Георгиева, Росиана Токмакчиева и Денислав Иванов. Главните роли изпълняват самата Моника Петрова и Габриел Салиев. В клипа са включени и кучетата Франк и Рита.

Николай ВЕНКОВ

 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново