Цяла плеяда български звезди с общ концерт в старата столица

Публикувано на пт, 12 май 2023
1479 четения

Йорданка Христова, Тони Димитрова, Силвия Кацарова, Мими Иванова, Мая Нешкова, Братя Аргирови, Росица Кирилова, Ева Найденова и Нелина ще озарят сцената на Летния театър във В. Търново с общ концерт. Голямото музикално събитие ще се състои на 18 юли, когато почитателите на мелодичната българска музика ще чуят на живо едни от най-известните и любими на няколко поколения българи песни.
Концертът-спектакъл “Обич и песен” е част от националното турне на плеядата звезди на родния шоубизнес, което освен през В. Търново ще премине и през градовете Пловдив, Ст. Загора, Плевен, Русе, Левски, Варна, Добрич, Созопол и Бургас.
През изминалата година великотърновци и гостите на града имаха възможността да се насладят на това музикално шоу, в което Росица Кирилова, Теди и Силвия Кацарови, Нелина, Тони Димитрова и Йорданка Христова, заедно с придружаващите ги музиканти, певци и танцьори, изпяха неостаряващите си хитове, а някои от тях представиха и свои нови песни. Те заслужиха бурните аплодисменти на публиката, която през цялото време пя и танцува с тях, а след концерта успя да се снима и да си вземе автографи от своите любимци.
Инициатор и организатор на турнето е младият Евгени Боянов, който предишния път зрителите видяха в ролята на водещ.
Билети вече могат да бъдат закупени от интернет платформата eventim.bg, а цените са: 25, 30, 40 и 50 лв., както и от касата на МДТ “Константин Кисимов”, на място пред Летния театър, във всеки клон на “Български пощи” ЕАД и вериги “Office 1”.
Николай ВЕНКОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново