Цирк на сцена за първи път във Велико Търново

Публикувано на пт, 7 февр. 2020
3190 четения

Вълнуващ спектакъл за малки и големи ще представи пред великотърновска публика Цирк на сцена “Светът на чудесата”. Акробати, жонгльори, еквилибристи, балансьори и разбира се, клоуни в целия си блясък ще сътворят истинско чудо, но този път традиционният манеж ще бъде заменен от ярко осветената и бляскава сцена. Представлението ще разкрие тайните на свят, в който всичко е възможно, а човешките способности – безкрайни. Публиката в Двореца на културата и спорта “Васил Левски” ще се срещне с едни от най-добрите циркови артисти и любимите на всички анимационни герои.
Част от спектакъла е вълнуващото илюзионно шоу на магьосника Трезор, което се завръща в родината след близо шестгодишно турне в Испания и Палма де Майорка. Спиращи дъха акробатични изпълнения, огромен танцуващ балон, светлинно шоу и много други изненади са само част от чудесата, които очакват любителите на цирковото изкуство в “Светът на чудесата”. След края на представлението всички желаещи ще могат да се снимат за спомен с атрактивните артисти и анимационни герои.
“Пътуващият Цирк на сцена ще премине през 5 големи града на страната, като турнето ще приключи на 1 март във В. Търново. Спектакълът е подходящ за хора на всякаква възраст, а артистите са на световно ниво. Представленията, които направихме преди Коледа, се приеха изключително добре, затова решихме да продължим този проект и да го направим традиционен за студените дни от годината, когато почитателите на цирковото изкуство няма къде да му се насладят”, каза организаторът на проекта Йордан Марков.
Николай ВЕНКОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново