Театър от Англия представя “Куклен цирк” на театралния фестивал във В. Търново

Публикувано на чт, 8 Авг. 2019
103 четения

На 10 август, събота, от 11 часа на открита сцена „Арт лято” до паметника на Асеневци в старата столица, Театър ВЕСЕЛ ще бъде домакин на още един чуждестранен спектакъл от програмата на Международния театрален фестивал „Лято, кукли и приятели”. При дъждовно време представлението ще се играе в салона на читалище „Искра” (информация: 0887 790 549). Входът е свободен!
Английският театър НОЙЗИ ОЙСТЪР ще представи спектакъла „Куклен цирк”. Постановката е дело на НОЙЗИ ОЙСТЪР, а сценографията и куклите – на ДаСилва Папетс. В спектакъла участват Ник Палмър и Сара Роуланд-Баркър.
„Дами и господа! … Циркът дойде в града! Елате и ще бъдете изумени от въздушната акробатика, колоездачните каскади и лудориите на дръзките клоуни! Цирковата трупа ДаСилва Папетс възхищава публиката от всички възрасти по целия свят вече половин век. Всяка от марионетките представя своя номер чрез неотразимо майсторство. Театър – за всички възрасти.”
Международният театрален фестивал „Лято, кукли и приятели”, организиран от Куклен театър “Весел”, се реализира с финансовата подкрепа на Община Велико Търново и Министерството на културата.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново