Читалището в Ресен обяви онлайн конкурс за рисунка

Публикувано на вт, 12 окт. 2021
70 четения

Ръководството на читалище “Народна просвета” във великотърновското село Ресен обяви онлайн конкурс за рисунка на тема “Моите будители”. В него могат да участват всички млади творци от населеното място на възраст от 5 до 14 години, съобщиха от културната институция.
Конкурсът е посветен на Деня на народните будители – 1 ноември. Неговите организатори не са поставили никакви специални изисквания към размера на творбите и използваните техники на рисуване от страна на участниците. Младите художници ще бъдат разделени в три възрастови групи – до 5 години, до 10 години и до 14 години. Техните произведения ще бъдат оценявани от 3-членно жури, като за най-добрите от тях са предвидени награди.
Участниците в конкурса ще могат да изпращат снимки на своите рисунки на адрес narodna_prosveta@mail.bg или да ги занесат на място в читалището. Крайният срок за приемане на творбите е 29 октомври. При изпращането или предаването на рисунките, авторите задължително трябва да впишат трите си имена, възраст и телефон за връзка, уточняват от читалището.
 Николай ВЕНКОВ
сн. архив

loading...
Пътни строежи - Велико Търново