Част от екипа на комедията „Екшън“ идва за специална предпремиера във В. Търново

Публикувано на пт, 24 ян. 2020
313 четения

Част от екипа и актьорския състав на най-новия български филм „Екшън“ пристига за специална предпремиерна прожекция във В. Търново на 25 януари от 19 ч. Жителите и гостите на старата столица ще могат да гледат комедията в „Кинополис Искра“, точно седмица преди нейната официална премиера по българските екрани.

Една от причините лентата да се излъчи предварително във В. Търново е участието на американския режисьор Реймънд Стиърс, който живее в стражишкото село Ново Градище. Той изпълнява една от ролите във филма и ще присъства на събитието, за да се срещне със зрителите. Другите официални гости ще бъдат Тео Чепилов и Радослав Илиев.

„Екшън“  е първият самостоятелен филм на сценариста Тео Чепилов , свързан с успешните български сериали „Под прикритие“, „Стъклен дом“ и „Домашен арест“, и режисьорски дебют на Радослав Илиев.

Лентата проследява историята на три хлапета с една обща мечта – да създадат най-великия филм от любимата им екшън поредица. Съдбата се намесва в живота им, когато при пътен инцидент, те унищожават кола, пълна с наркотици и трябва спешно да намерят огромна сума пари, за да се издължат на мафиотите, на които е стоката. Тримата извършват немислимо престъпление – отвличат лентата на холивудски филм, който се снима в България, за да поискат откуп от продуцентите. В последвалата серия от трагикомични ситуации, момчетата успяват да се забъркат в толкова големи неприятности, че българската, руската, еврейската и японската мафия тръгват по петите им.

Николай ВЕНКОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново