Търсят стажанти в областта на културния мениджмънт и медийните комуникации

Публикувано на ср, 19 авг. 2020
277 четения

Две обучения за стажанти в областта на културния мениджмънт и медийните комуникации предлага великотърновският клуб “ТАМ”. Организаторите на практиките предоставят възможност за включване в екипа и натрупване на опит в подготовката на културни събития.
Стажът, свързан с медийните комуникации, предлага обучение в планирането и комуникацията на културната програма на клуба, превод на текстове от и на английски език, работа със социалните мрежи и блога на организацията. На стажантите ще бъде дадена възможност да подготвят и провеждат интервюта, да събират материали от събитията в клуба, както и да изготвят прессъобщения. Практиката ще са проведе в периода от септември 2020 г. до април 2021 г. и ще включва по 12 часа на седмица, съобразени с възможностите на участниците.
Стажът в областта на културния мениджмънт предлага активно включване в процеса по подготовка и реализация на културната програма на клуба. Той включва логистично подпомагане по време на събитията и комуникация с гостуващите артисти, както и участие в разширяването на партньорствата и намирането на ресурси за нуждите на културната програма. Този стаж също ще се проведе в периода от септември 2020 г. до април 2021 г. и ще включва по 18 часа на седмица, съобразени с възможностите на стажантите.
Организаторите подчертават, че имат нужда от мотивирани и самоинициативни личности, обичащи да работят в екип и динамична среда. Доброто владеене на български и английски език са предимство.
“При нас ви очаква работа в свободна и артистична среда, широка мрежа от контакти, получаване на полезна информация за съвременното изкуство и работата с общности. Предлагаме регулярни обучения със специалисти от страната и чужбина, свободен достъп до всички наши събития, както и 50% отстъпка на бара. На всички стажанти ще бъде издаден сертификат”, информират организаторите.
Стажантските програми са подходящи за ученици и студенти. Кандидатстването става с мотивационно писмо, което трябва да бъде изпратено на интернет адрес tam.vtevents@ gmail.com до 15 септември.
Николай ВЕНКОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново