Савов и Стелияна Христова тръгват на национално турне

Публикувано на ср, 19 ян. 2022
382 четения

Първата победителка в “Гласът на България” Стелияна Христова и популярният търновски музикант Петко Савов тръгват на съвместно турне в страната. Това е техният трети пореден клубен тур.
Стартът ще бъде даден на 21 януари с концерт в популярен клуб в Севлиево. До края на март атрактивното дуо планира да гостува още в Горна Оряховица, Русе, Ловеч, Силистра и Видин.
Турнето ще продължи през цялата 2022 година и ще премине през повечето от популярните лайв клубове в цялата страна. Музикантите ще имат участия и във Велико Търново.
“Нямаме търпение отново да тръгнем на път. Доста ни липсваше това през изминалата година. Последните ни гастроли бяха през 2020 г. и помня, че беше много трудно с организацията. Заради настъпващата тогава пандемия се наложи да преместваме дати и дори да отменим част от концертите си. В крайна сметка успяхме да направим не малко гастроли, свирихме доста и по морето. Сега нещата са не по-малко сложни, но се надявам да няма нови ограничения и да успеем да реализираме планираните участия”, разказа Савов.
Точните дати, градовете и клубовете, в които Стелияна и Савов ще се изявяват, ще бъдат публикувани в сайта на Петко Савов, както и в страниците на музикантите в социалните мрежи.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново