Приемат се предложения за културния календар на Велико Търново за 2019г.

Публикувано на вт, 2 окт. 2018
141 четения

Дирекция „Култура, туризъм и международни дейности” вече приема предложения за културни събития, които да бъдат включени в Календара на културните събития
на Община Велико Търново за 2019 г. Те трябва да съдържат информация за организаторите и партньорите, които ще осъществят проявите, както и описание на събитието: жанр в изкуството (музика, изобразително изкуство, литература, кино и др.), тематиката, връзката с традиционните празници или чествания на годишнини и др., провеждано ли е до сега събитието във Велико Търново и кога, провеждано ли е в страната и кога, има ли сродно културно събитие.
Важно е още да бъдат посочени датата и мястото на провеждане, проектен списък на броя на участниците, примерна програма, както и информация за публиката
Изисква се още информация за техническото обезпечаване и технически план, включващ ползване на общински площи, озвучаване, осигуряване на сцена, транспорт, техническо оборудване, реклама и др. Организаторите на проявата трябва да посочат финансов план на събитието и очаквано финансиране от бюджета на Община Велико Търново.
Задължително е да се посочат данни по всички точки, максимално допустим обем:
Предложения се приемат до 31 октомври 2018 година на e-mail: kultura_vt@abv.bg
За допълнителна информация: дирекция „Култура, туризъм и международни дейности“, тел. 062/619 411 – Албена Ангелова, Георги Чукуров.
Предложения могат да правят културни институти, читалища, НПО, творчески сдружения и гилдии, индивидуални творци, културни оператори, фирми, граждани.
Постъпилите предложения ще бъдат включени в проекта за Календар на културните събития 2018, който ще бъде представен на Великотърновския общински съвет за обсъждане и вземане на решение.
Весела КЪНЧЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново