Онлайн предаване на ученик от В. Търново събра хиляди гледания

Публикувано на пн, 22 мар. 2021
3054 четения

Онлайн предаване на ученика Виктор Бонжолов събра 5 хил. гледания още с първите си две издания. Възпитаникът на Хуманитарна гимназия “Св. св. Кирил и Методий” във В. Търново излъчва авторските си клипове на живо в социалната мрежа Фейсбук. Предаването е озаглавено “В космоса с Виктор Бонжолов” и под формата на подкаст запознава зрителите с интересни личности.
Идеята за заглавието идва от интереса на Виктор към Космоса, като се прави аналогия и с хората. За автора Космосът е едно голямо непознато пространство, изпълнено с множество любопитни неща. Както Космоса, така и хората са с различни характери, индивидуални и пъстри, смята Виктор. Досега в предаването са гостували писателката Ива Георгиева и астрофизикът Никола Каравасилев. Предстоят още вълнуващи срещи – с журналиста Мирослав Дечев, със спортния инструктор Калин Василев – Калинбата и други личности, които Виктор все още не иска да разкрива.
Предаването се излъчва на всеки две седмици, в събота от 17,30 ч. във фейсбук страницата “Виктор.Бонжолов”. Гледащите подкаста също могат да вземат участие, като се включат в рубриката “Три от най-интересните въпроси, зададени от зрителите”.
Николай ВЕНКОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново