Най-новата хитова комедия на Сатиричния театър с премиера на великотърновска сцена

Публикувано на чт, 19 окт. 2023
376 четения

Най-новата хитова комедия на Сатиричен театър – София – “Луди за връзване”, ще гостува за първи път на великотърновска сцена. Представлението ще се играе в МДТ “Константин Кисимов” на 9 ноември от 19 ч. и в него ще вземат участие актьорите Кирил Ефремов, Борислав Захариев, Албена Михова, Стела Ганчева, Деляна Хаджиянкова, Анита Ангелова (гост), Божидар Мицев и Деница Даринова.
Сюжетът на представлението пренася зрителите в чакалнята на един психиатър, където се случват безумно смешни ситуации и невероятни обрати, а откровено лудите персонажи предизвикват много смях в публиката. Спектакълът се препоръчва за зрители, навършили 16 години, посочват от Сатиричния театър и добавят, че билети за представлението може да бъдат закупени от касата на МДТ “Константин Кисимов” или онлайн на grabo.bg.
Режисьор на пиесата на Лоран Бафи е Калин Сърменов, помощник-режисьор е Цветелина Симеонова, а драматург – Богдана Костуркова. Сценографията е на Боряна Семерджиева, хореографията – на Татяна Янева, сценичният вариант на Боряна Пашева, а музиката – на Асен Аврамов.
Николай ВЕНКОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново