Най-добрите рисунки от конкурса “Подарявам ти надежда” ще украсят Детското отделение на болницата в Свищов

Публикувано на чт, 21 май 2020
154 четения

Конкурс за детска рисунка на тема “Подарявам ти надежда” организира Центърът за обществена подкрепа в град Свищов. Целта на организаторите е да разнообразят ежедневието на подрастващите, да ги мотивират да разгърнат въображението и творческият си потенциал.
Рисунките трябва да са във формат на А4 или А5, а техниката на рисуване е по желание. Важно е творците да са на възраст от 5 до 15 г.
Творбите могат да бъдат предадени лично в ЦОП – гр. Свищов (в работни дни) или изпратени на адрес: гр. Свищов, п.к. 5250, ул. “33-ти Свищовски полк” 67, ет. 2. Те трябва да са съпътствани от информация за автора и неговата възраст, местоживеене, телефонен номер или имейл на родител, име на родител/учител. Крайният срок за предаване на рисунките е 15 юни.
Всички участващи творби ще бъдат публикувани на страницата на ЦОП – гр. Свищов, за да допринесат за настроението на всичките ни последователи на Центъра. Най-вдъхновяващите, избрани от компетентно жури, ще бъдат поставени в болничните стаи на Детско отделение в Свищовската болница.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново