Музикантите от Джуниър Бенд взривиха националния ефир със своите изпълнения

Публикувано на нд, 12 ян. 2020
889 четения

Цяла България видя великотърновската музикална сензация Джуниър Бенд в национален ефир. Младите инструменталисти от оркестъра на СУ „Емилиян Станев“ и техният ръководител Йордан Цветанов гостуваха в предаването „На кафе“, където бяха определени като новото чудо на В. Търново.

Всички в студиото останаха очаровани от таланта на момичетата и момчетата и не спестиха своите суперлативи за тях. Специалният гост Милица Гладнишка ги определи като невероятни, прекрасно свирещи млади хора. „Много отдавна не съм виждала детска музикална формация, която да свири с такава енергия и вътрешно удоволствие“, сподели своите впечатления и журналистката Кристина Патрашкова.

В предаването бе излъчена и срещата на младите музиканти с техните идоли от групата Lucky Chops, чиято музика, движения и стил те често копират. Видеозаписът бе запечатал вълнуващото събитие, което се оказа нещо повече от среща. Впечатлени от видяното и чутото, американските музиканти поканиха тийнейджърите да свирят заедно с тях, а после определиха представянето им като удивително. „Срещали сме много групи, които свирят добре, но те са толкова млади и на толкова различни възрасти. Научили са подробни детайли на песните ни и специфични части от тях. И са толкова много. Другите млади групи, които срещаме по света са 7-8 човека, а тези тук са 26! Удивително, наистина! Може би това е най-големият такъв бенд в света“, не скриха изненадата си музикантите от Lucky Chops.

Николай ВЕНКОВ
снимка :nova.bg

 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново