Младежката организация на ВМРО обяви Коледен фотоконкурс

Публикувано на вт, 4 Дек. 2018
224 четения

Младежката организация на ВМРО във Велико Търново организира фотографски конкурс на тема „Духът на Рождество Христово”. Той има за цел да провокира гражданите на старата столица да осмислят културно-историческото, битовото и традиционното отбелязване на християнския празник Рождество Христово чрез заснемането на част от коледната украса, рожденственската трапеза и уюта на семейното огнище. От ВМРО винаги са смятали, че градивна част на нашето общество е семейството, където всеки един от нас изгражда ценностната си система.

Конкурсът ще се проведе до 31 декември 2018 г. В него могат да участват всички желаещи. Те трябва да изпратят своя авторска снимка по темата на имейл vmrovt@gmail.com. Към снимката да включат информация, която да ги представя – три имена, населено място, кратка информация за съдържанието на фотографията, да посочат имейл и телефон за връзка. Всеки участник има право да изпрати до три снимки.

Снимките трябва да са с минимален размер 1024 пиксела (по хоризонтала) и до 5 мб, да не са били подлагани на груби манипулации със софтуер за обработка на изображения, като допустимите корекции са crop, levels, color balance, sharpen и unsharp mask. Формат на файла jpeg или tiff

Снимките, получени за участие във фотоконкурса „Духът на Рождество Христово”, ще бъдат публикувани на Фейсбук страницата ВМРО – Велико Търново, в албум „Фотоконкурс – Духът на Рождество Христово” в периода 1 декември 2018 г. – 31 демекври 2018 г. Жури ще определи победителите сред десетте снимки, получили най-много гласове чрез „харесване” във Фейсбук. Журито ще бъде в състав: професионален фотограф, областния координатор на ВМРО за Велико Търново, председателят на младежката организация на ВМРО – Велико Търново, и представители на организаторите. Авторите на снимките, класирани на първите три места, ще получат награди. Гласуването за участващите снимки е валидно единствено в периода от 00:00 часа на 1 декември 2018 г. до 24:00 часа на 31 декември 2018 г. Резултатът ще бъде обявен на публично събитие през втората седмица на месец януари 2019 г.

Победителите ще бъдат обявени на публично събитие през третата седмица на месец януари 2018 г. Авторите на снимките, класирани на първите три места, ще бъдат наградени.

Награди:

– Първа награда – Парична награда на стойност 150 лева.

– Втора награда – Ваучер на стойност 50 лева за закупуване на книги.

– Трета награда – Ваучер на стойност 30 лева за закупуване на книги.

Ваучерите ще бъдат предоставени на победителите след обявяване на резултатите от конкурса.

Изпращането на снимка и качването й в галерията на фотоконкурса означава, че съответният участник е запознат и съгласен с гореописаните общи условия за неговото провеждане. Участниците поемат персонална отговорност, че са автори на изображенията, с които участват във фотоконкурса и са носители на авторските права за тях. Организаторите си запазват правото да извършват промени в правилата на фотоконкурса, за които всички участници ще бъдат известявани своевременно. Предоставените лични данни ще служат само за целите на конкурса в съгласие със Закона за набиране и съхраняване на личните данни и няма да бъдат предоставяни на трети страни. Личните данни ще послужат за идентифициране на победителите в конкурса и съответното им награждаване. По всякакви въпроси, свързани с фотоконкурса, може да се обърнете към нашия екип на имейл vmrovt@gmail.com или във Фейсбук страницата ВМРО – Велико Търново.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново