Миндя рок фест тази година излъчва на живо таен концерт с участието на пет групи

Публикувано на ср, 19 авг. 2020
32 четения

Тази година Миндя рок фест ще изненада своите почитатели с излъчването на таен концерт, в който ще вземат участие пет групи. Той ще се проведе на 29 август от 19,30 ч., но няма да е на площада в селото, а на място, което организаторите ще запазят в тайна.
“Сцената няма да отстъпва по нищо на традиционната сцена, която правим всяка година на площада. Няма да разкриваме къде ще бъде изградена. Целта е да избегнем струпването на хора, за да спазим противоепидемичните мерки, наложили провеждането на събитието в този формат. Заснемането на концерта ще бъде направено с няколко камери, режисьор, с осветление и добър звук”, информира Борислав Мавродиев от Фондация “Миндя рок фест”, включваща още председателя Станимир Габровски и проф. Евгений Дайнов.
В тазгодишното издание на рок феста ще се включат както традиционните участници Васко Кръпката и “Подуене блус бенд”, “Blues traffic” и “Магистри” на проф. Евгений Дайнов, също “The Drivers” и “Audio gara”.
Концертът ще се излъчи във фейсбук страницата на Миндя рок фест, като и в още няколко медийни сайта ще има препратки към онлайн предаването.
Събитието се организира със съдействието на Община Велико Търново, читалището в Миндя и още няколко фирми-спомоществователи. Това е 12-ото издание на фестивала.
Николай ВЕНКОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново